Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 3717
Resolució del director general de Política Universitària i Recerca de 7 de maig de 2020 per la qual se cita a termini els interessats en el procediment ordinari 32/2020 de la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, referit al recurs contenciós administratiu interposat per l’entitat Link, Gestió del Coneixement, SL contra la Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 7 de novembre de 2019 relativa al recurs potestatiu de reposició interposat per aquesta mateixa entitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. L'entitat Link, Gestió del Coneixement, SL va interposar un recurs contenciós administratiu, procediment ordinari 32/2020 davant la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, contra la Resolució de 7 de novembre de 2019 referida a la desestimació del recurs de reposició presentat per l'entitat Link, Gestió del Coneixement, SL (expedient ES02/TCAI/09-2018 CONCE 2019-3019).

2. Mitjançant ofici de 13 de març de 2020 del lletrat de l'Administració de Justícia de la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, es demana l'expedient esmentat i que se citi a termini a les persones interessades per tal que puguin personar-se davant l'òrgan judicial en el termini de nou dies.

Fonaments de dret

1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L'article 45 de la Llei 39/2018, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Citar a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu interposat per l'entitat Link, Gestió del Coneixement, SL contra la resolució de7 de novembre de 2019 relativa al recurs potestatiu de reposició interposat per l'entitat Link, Gestió del Coneixement, SL (expedientES02/TCAI/09-2018 CONCE 2019-3019), el qual se segueix davant la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears amb el número de procediment ordinari 32/2020, a fi que es puguin personar com a demandades davant aquest Tribunal en el termini de nou dies comptadors des de la data de publicació d'aquesta Resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si es personen fora del termini establert, se les considerarà part, sense que per això el procediment s'hagi de retrotreure ni interrompre, i que, si no es personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap altra notificació.

3. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 7 de maig de 2020

El director general de Política Universitària i Recerca

Josep Lluís Pons Hinojosa