Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 3679
Extracte de l’acord del Decret de Presidència núm. 103, de data 4.5.2020 del Consell Insular de Menorca, relatiu a l'aprovació de la convocatòria per a la concessió d'ajudes per al foment de l'esport i de l'activitat física a l'illa de Menorca dirigida a entitats esportives sense ànim de lucre per a la temporada 2019-2020 (Exp. 2701-2020-00002)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 505513

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvenciones, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

Es poden acollir a aquesta convocatòria les entitats esportives sense ànim de lucre constituïdes i inscrites legalment al Registre d'Entitats Esportives del Govern de les Illes Balears, com a mínim des de octubre del 2016, i que desenvolupin la seva activitat esportiva a l'illa de Menorca.

Segon. Objecte

L'objecte és oferir i regular la concessió d'ajudes econòmiques dirigides a entitats esportives sense ànim de lucre inscrites en el registre de la Direcció General d'Esports de les Illes Balears i amb domicili a Menorca, en diferents línies de subvenció.

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regeix per les bases aprovades pel Consell Executiu del Consell Insular de Menorca dia 2 de maig de 2017, publicades en el BOIB número 69, de 6 de juny de 2017 amb les modificacions següents:

En el punt 4.1 de la base tercera (Desplaçaments) s'ha de canviar allà on posa (BOIB núm.177, de 3 de desembre de 2015) per (BOIB núm 139, de 14 de novembre de 2017).

En el punt 4.2 de la base tercera (Desplaçaments) s'ha de modificar allà on posa (BOIB núm. 188, de 29 de desembre de 2015) per (BOIB núm. 15, de 4 de febrer de 2017).

I en el final de les bases que regeixen els ajuts i en l'apartat sisè, allà on posa els noms dels fulls de sol·licitud i annexes següents:

ANNEX I: Sol·licitud d'ajuts per a les entitats esportives - 2017

ANNEX II: Declaració responsable

ANNEX III: Línia 1 - Manteniment d'entitats esportives, excepte delegacions federatives

ANNEX IV: Línia 1 - Manteniment de les delegacions federatives (consta a l'expedient)

ANNEX V: Dietes per la participació d'equips en lligues fora de l'illa, d'àmbit autonòmic o estatal categoria juvenil (esportistes amb 17 anys fets), i esportistes individuals que participin en els campionats oficials balears i d'Espanya en les categories juvenil i absoluta

ANNEX VI: Línia 3 - beques per a la formació de tècnics esportius

ANNEX VII: Línia 4 - Desplaçaments per participar a les competicions oficials finals o fases mínimes de classificació fora de Menorca

S'ha de modificar per:

  • Sol·licitud d'ajuts per a les entitats esportives – 2020
  • Imprès núm 1A. Línia 1 - Manteniment d'entitats esportives, excepte delegacions federatives.
  • Imprès núm 1B. Línia 1 - Manteniment de les delegacions federatives.
  • Imprès núm 2. Dietes per la participació d'equips en lligues fora de l'illa, d'àmbit autonòmic o estatal categoria juvenil (esportistes amb 17 anys fets), i esportistes individuals que participin en els campionats oficials balears i d'Espanya en les categories juvenil i absoluta.
  • Imprès núm 3. Línia 3 - Beques per a la formació de tècnics esportius.
  • Imprès núm 4. Línia 4 - Desplaçaments per participar a les competicions oficials finals o fases mínimes de classificació fora de Menorca.
  • ANNEX I: Declaració responsable signada pel sol·licitant o pel seu representant legal de no estar sotmès a cap de les circumstàncies que determinen la impossibilitat d'obtenir la condició de beneficiari o entitat col·laboradora de les subvencions públiques.
  • ANNEX II: Document de designació de compte bancari de l'entitat o del seu representant segons model facilitat pel Consell Insular de Menorca.

Quart. Import

L'import global màxim de la convocatòria és de 146.000 € (cent quaranta-sis mil euros), desglossats en els apartats següents:

Línia 1 – Manteniment de les entitats esportives:cent dos mil cinc-cents euros (102.500,00€)

  • sis mil cinc-cents euros per les delegacions federatives (6.500,00 €)
  • noranta-sis mil euros per als clubs esportius (96.000,00 €)

Línia 2 – Dietes per participació: vint-i-quatre mil euros (24.000,00 €)

Línia 3 – Beques per a la formació esportiva dels tècnics esportius: quatre mil cinc-cents euros (4.500,00 €)

Línia 4 – Desplaçaments d'equips i esportistes individuals no professionals i amb llicència federativa a les Illes Balears realitzats per participar en competicions oficials, finals o competicions reglades: quinze mil euros (15.000,00€)

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) fins al dia 30 de maig de 2020.

Sisè. Altres dades

Els imports màxims que poden rebre els diferents beneficiaris s'ajustaran a les regles següents:

A la línia 1: Per entitat, l'import màxim serà de 3.000 €

A la línia 2:

  • Per entitat (d'esports individuals), l'import màxim serà de 1.000 €
  • Per equip (d'esports d'equip), l'import màxim serà de 2.500 €

A la línia 3: Per beca, l'import màxim serà de 500 €

A la línia 4: Per campionat, l'import màxim serà de 1.000 €

 

Maó, 11 de maig de 2020

La secretària Rosa Salord Oleo