Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 3664
Extracte de les bases i convocatòria de subvencions específiques en règim de concurrència competitiva en matèria d’instal·lació de sistemes de depuració d’aigües residuals domèstiques mitjançant filtres verds, anualitat 2019-2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BNDS: 504632 (http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/index)

La Junta de Govern Local en sessió de data 10 de febrer de 2020, ha aprovat en el punt 9 l'aprovació de les Bases Reguladores per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva en matèria d'instal·lació de sistemes de depuració d'aigües residuals domestiques mitjançant filtres verds i la seva convocatòria.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 60 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria per part de la Bases de Datos Nacional de Subvenciones al diari oficial corresponent (BOIB). 

Les persones físiques podran presentar la sol·licitud telemàticament en qualsevol dels registres que estableix l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques o bé presencialment a l'Oficina d'Atenció ciutadana de l'Ajuntament de Maó.

En compliment de l'article 14 de l'esmentada Llei 39/2015, estan obligades a relacionar-se amb l'administració de manera electrònica: les persones jurídiques, les entitats sense personalitat jurídica, les persones que exerceixin una activitat professional per a la qual es requereix col·legiació obligatòria i les persones que representin una persona interessada que estigui obligada a relacionar-se electrònicament amb l'administració.

  • Seu electrònica: www.ajmao.org
  • Presencial: Oficina d'Atenció Ciutadana: pl. Constitució, 1; de 8.00 a 14.00 horas, de dilluns a divendres.

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria la qual el text complet pot consultar-se a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d'aquesta convocatòria les persones físiques o jurídiques titulars d'habitatges privats i d'establiments d'ús públic, legalment establerts, del municipi de Maó, que tinguin intenció d'instal·lar un sistema de depuració d'aigües residuals domèstiques mitjançant filtre verd, o bé que l'hagin instal·lat dins l'anualitat 2019, segons el punt 2 de les bases reguladores i convocatòria pública de subvenció destinada a promoure la instal·lació de sistemes de depuració d'aigües residuals domèstiques mitjançant filtres verds 2019-2020.

Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria, d'acord amb el punt 1 de les bases reguladores, és la concessió d'ajudes econòmiques a persones propietàries d'habitatges o establiments d'ús públic, aïllats de la xarxa de clavegueram, per a la instal·lació de sistemes de depuració d'aigües residuals domèstiques mitjançant filtres verds que s'ajustin a les condicions marcades per aquesta convocatòria.

En tot allò no previst a la present convocatòria serà d'aplicació el que disposen l'Ordenança general de subvencions de l'Ajuntament de Maó, la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el reglament que la desenvolupa.

Bases reguladores

Les Bases reguladores estan publicades en el següent enllaç del portal de transparència.

Enllaç: www.ajmao.org/tauleredictes 

 

Quantitat

Import màxim de 50.000,00 € amb càrrec a l'aplicació pressupostària C01 1610 7810001del pressupost per l'any 2020.

Criteris objectius d'atorgament de la subvenció

Per valorar el projecte presentat i determinar la quantia de l'ajuda, la Comissió de Valoració aplicarà els criteris de puntuació descrits a l'apartat 9 de les bases reguladores.

Termini i forma de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà de 60 dies naturals, a comptar des de  l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria per part de la Base de Dades Nacional de Subvencions al diari oficial corresponent (BOIB).

S'han de presentar les sol·licituds mitjançant els models normalitzats que facilita l'Ajuntament, d'acord al que dictaminen les bases.

Termini d'execució.

El termini d'execució dels projectes serà de l'1 de gener al 31 de desembre de l'any de la convocatòria.

Termini i forma de justificació

D'acord al punt 16 de les bases, una vegada adjudicada la subvenció, la persona beneficiària comptarà amb un període de 8 mesos per finalitzar l'execució de l'obra. Dins aquest període s'inclou el màxim de 2 mesos per presentar el projecte (punt 11 a) de la convocatòria, per tal de poder cobrar el 50% de la subvenció.

La justificació s'haurà d'ajustar a l'establert als punt 17 i 18 de les bases, mitjançant presentació d'una memòria i annex II de relació de despeses

Altres dades d'obligat compliment

S'ha de complir amb tot el que es disposa l'article 11 de les bases que regulen aquesta convocatòria de subvencions.

Altres dades d'interès

Veure bases.

  

Maó, 8 de maig de 2020

L'alcalde

Héctor Pons Riudavets