Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 3660
Extracte de l’acord del Decret de Presidència núm. 103, de data 4.5.2020 del Consell Insular de Menorca, relatiu a l'aprovació de les bases que regeixen la concessió d’ajuts a accions per millorar el coneixement, la salvaguarda i la difusió del patrimoni històric de Menorca i de la convocatòria per a l’any 2020 (Exp. 2112-2020-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 505441

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvenciones, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

Línia 1. Restauracions de béns del patrimoni històric

Poden ser-ne beneficiàries les persones físiques o jurídiques, o agrupacions de persones físiques o jurídiques, que siguin titulars d'un bé moble o immoble integrant del patrimoni històric de Menorca, o que tenguin autorització del titular.

Línia 2. Intervencions arqueològiques i paleontològiques

Poden ser-ne beneficiàries les persones físiques o jurídiques, o agrupacions de persones físiques o jurídiques, les comunitats de béns, o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o de patrimoni separat sens personalitat jurídica, que presenti un projecte signat per un arqueòleg professional amb experiència que assumeixi la direcció dels treballs d'acord amb el que estableix el Reglament d'intervencions arqueològiques i paleontològiques de les Illes Balears.

Línia 3. Investigacions de tipus històric, arqueològic i paleontològic

Poden ser-ne beneficiàries les persones físiques o jurídiques, o agrupacions de persones físiques o jurídiques, les comunitats de béns, o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o de patrimoni separat sens personalitat jurídica que presenti un projecte signat per una persona amb titulació superior universitària responsable de la realització de la investigació històrica o arqueològica.

També hi poden optar les associacions vinculades a l'estudi, la salvaguarda i la difusió del patrimoni històric.

Línia 4. Publicacions científiques

Poden ser-ne beneficiàries les persones físiques o jurídiques, o agrupacions de persones físiques o jurídiques, les comunitats de béns, o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o de patrimoni separat sens personalitat jurídica, que presenti un projecte signat per una persona amb titulació superior universitària responsable de l'elaboració de les publicacions científiques.

També hi poden optar les associacions vinculades a l'estudi, la salvaguarda i la difusió del patrimoni històric.

Línia 5. Organitzar i portar a terme jornades i activitats de difusió

Poden ser-ne beneficiàries les persones físiques o jurídiques, o agrupacions de persones físiques o jurídiques, les comunitats de béns, o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o de patrimoni separat sens personalitat jurídica, que presenti un projecte signat per una persona amb titulació superior universitària responsable de la realització de les jornades o les activitats de difusió.

També hi poden optar les associacions vinculades a l'estudi, la salvaguarda i la difusió del patrimoni històric que presentin el projecte esmentat.

 

Segon. Objete

Els ajuts van dirigits a diverses accions per millorar el coneixement, la salvaguarda i la difusió del patrimoni històric de Menorca i el termini previst d'execució d'aquestes accions és pluriennal (anys 2020-2021).

Tercer. Bases reguladores

La Sra. Presidenta del Consell Insular de Menorca mitjançant Decret núm. 103, de data 4 de maig de 2020, va aprovar les bases que regeixen la concessió d'ajuts a accions per millorar el coneixement, la salvaguarda i la difusió del patrimoni històric de Menorca i la convocatòria per a l'any 2020.

Quart. Import

L'import global màxim dels ajuts serà de 200.000 € (dos-cents mil euros), desglossats de la següent manera: 107.500€ (cent set mil cinc-cents euros) amb càrrec al pressupost de l'any 2020 i 92.500 € (noranta dos mil cinc-cents euros) amb càrrec al pressupost de l'any 2021.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds per acollir-se a aquests ajuts és de 30 dies naturals a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. No osbtant, si el dia de la publicació estigués vigent el RDL 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, o la seva pròrroga, en aplicació de la seva Disposició addicional tercera aquest termini s'iniciarà l'endemà del dia en què perdi vigència l'esmentat reial decret o la seva pròrroga.

 

Maó, 11 de maig de 2020

La secretària Rosa Salord Oleo