Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 3616
Aprovació del permís retribuit recuperable per a les persones treballadores de l'Ajuntament d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de la corporació d'aquest Ajuntament, a la sessió extraordinària celebrada el 30 d'abril de 2020, acordà la aprovació del permís retribuït recuperable per a les persones treballadores de l'Ajuntament d'Eivissa amb el tenor literal següent:

“PRIMER.-  La recuperació de les hores de treball es podrà fer efectiva des del dia següent a la finalització de l'estat d'alarma fins el 31 de desembre de 2020.

SEGON.-  Es permetrà l'ampliació de la jornada habitual de treball  amb un mínim de  30 minuts, bé a l'inici o a final de cada jornada, computant aquest temps d'ampliació a càrrec del crèdit horari de recuperació.

TERCER.-  En cas de que s'opti per recuperar el crèdit horari fora de la jornada habitual de treball,  haurà de ser amb un mínim d'una hora per dia.

QUART.- Les/els treballadores/treballadors municipals podran recuperar el crèdit horari del permís retribuït recuperable  durant el període de jornada reduïda des de l'1 juliol fins el 31 d'agost previst al Pacte de funcionaris i al conveni col·lectiu del personal laboral d'aquest Ajuntament.

CINQUÈ.- Així mateix també es podrà recuperar el crèdit horari esmentat tant amb la compensació dels dies de permís retribuïts d'assumptes particulars, com dels dies lliures compensatoris que tinguin la mateixa consideració que d'assumptes particulars previstos al Pacte de funcionaris i al Conveni Col·lectiu del personal laboral d'aquest Ajuntament. En aquest supòsit  s'haurà de sol·licitar el dia complet.

En cap cas es permetrà  la compensació amb el dies de vacances a que es tingui dret a gaudir.

SISÈ.- No s'autoritzarà la realització d'hores extraordinàries al personal que tingui pendent la recuperació de les hores no treballades del permís retribuït recuperable.

SETÈ.- En qualsevol cas, la recuperació d'aquestes hores no podrà suposar l'incompliment dels períodes mínims de descans diari i setmanal prevists en la llei i en el conveni col·lectiu del personal laboral i en el Pacte de Funcionaris de l'Ajuntament d'Eivissa, l'establiment d'un termini de preavís inferior al recollit en l'article 34.2 de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, ni la superació de la jornada màxima anual prevista en el conveni col·lectiu que sigui aplicable. Així mateix, hauran de ser respectats els drets de conciliació de la vida personal, laboral i familiar reconeguts legal i convencionalment.

VUITÈ.- Qualsevol de les opcions que escollin les persones treballadores per poder recuperar el crèdit horari del permís objecte de negociació, haurà de consensuar-se amb la persona responsable del departament o regidor/a delegat/da de l'Àrea, portant-se el seu control intern previ dins cada departament amb l'obligació de comunicar-ho al departament de Recursos Humans per a la seva supervisió de compliment del present acord.”

 

Eivissa, 7 de maig de 2020

La regidora delegada

Estefanía Torres Sánchez