Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 3537
Extracte de la Resolució d’Alcaldia de 3 d’abril de 2020 per la qual s’aproven les Bases i la convocatòria que regiran la concessió d’una beca destinada a l’estudi sobre la situació, al municipi de Maó, de la prostitució i el tràfic de persones per a l’explotació sexual. Propostes de detecció

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 504.880 (http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/index)

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Beneficiaris

Podran sol·licitar la subvenció   destinada  a l'activitat de la matèria especificada a l'apartat 1 de les Bases reguladores específiques en matèria d'Igualtat (en endavant Bases), tant les persones físiques i jurídiques, individualment, com les agrupacions de persones físiques o jurídiques sense personalitat jurídica independent que concorrin en forma d'equip d'investigació social. Pel que fa a les persones jurídiques, serà requisit necessari que no tinguin ànim de lucre i que una de les seves finalitats principals sigui la investigació sociològica.

En qualsevol cas, no poden ser beneficiàries de la mateixa les persones en qui concorri alguna de les prohibicions establertes en l'article 13 de la Llei General de Subvencions 28/2003, de 17 de novembre.

Segon.  Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria, d'acord amb les BASES reguladores, és l'atorgament d'una beca per part de l'Ajuntament de Maó a  les persones físiques i jurídiques , així com les agrupacions de persones físiques o jurídiques  sense personalitat jurídica independent que concorrin en forma d'equip d'investigació social,  que compleixin els requisits establerts a les mateixes, amb la finalitat de fer un estudi  sobre la situació, al municipi de Maó, de la prostitució i el tràfic de persones per a l'explotació sexual.

Tercer. Bases reguladores

Les Bases reguladores estan publicades en el següent enllaç .

Enllaç en català

http://www.ajmao.org/tauleredictes

 

Enllaç en castellà

http://www.ajmao.org/tauleredictes

Quart. Quantitat

Aprovar l'Autorització  per un import de 20.000 € amb càrrec a l'aplicació pressupostària  E02 2313 2269901 del pressupost per l'any 2.020. El finançament d'aquesta beca és el següent: el 80%, amb fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere, a través de l'Institut Balear de la Dona; el 20%, amb fons propis d'aquest Ajuntament.

Cinquè.  Criteris objectius d'atorgament de la subvenció

La subvenció s'atorgarà a aquell sol·licitant que obtingui millor valoració un cop aplicats els criteris objectius determinats en les bases reguladores.

Per a la valoració de les sol·licituds dels projectes, únicament es tindran en compte les sol·licituds que segueixen els criteris objectius, aplicats d'acord amb els criteris de l'apartat  9 de les bases reguladores.

 

Sisè. Termini i forma de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 30 dies naturals  a comptar des de  l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria per part de la Base de Dades Nacional de Subvencions al diari oficial corresponent (BOIB).

S'han de presentar les sol·licituds mitjançant els models normalitzats que facilita l'Ajuntament i s'acompanyarà amb tota la documentació exigida a les bases .

Setè. Termini d'execució.

El termini de lliurament dels treballs serà d'un any com a màxim, a comptar des del moment de la notificació d'haver resultat adjudicatari/ària de la beca.

Vuitè. Termini i forma de justificació

El termini de justificació finalitzarà en un any comptat des del moment de la notificació d'haver resultat adjudicatari/ària de la beca.

Novè.   Altres dades d'obligat compliment

S'ha de complir amb tot el que es disposa a les Bases que regulen aquesta convocatòria de subvencions.

Desè. Altres dades d'interès

Veure les  bases.

 

Maó, 6 de maig de 2020

L'Alcalde

Héctor Pons Riudavets