Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MURO

Núm. 3523
Aprovació inicial aplicació superávit pressupost 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovat inicialment per l'Ajuntament Ple, en sessió ordinària de dia 30 d' abril de 2020, l'expedient d' aplicació del superàvit de la liquidació del pressupost 2019 mitjançant suplement de crèdit  en el pressupost 2019 prorrogat.

De conformitat amb allò que disposa l'article 177 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, es fa públic que l'expedient de suplements de crèdits estarà exposat durant un termini de quinze dies hàbils, comptats a partir del següent a la data d'inserció del present anunci en el BOIB, durant el qual els interessats el podran examinar i, si escau, presentar reclamacions davant el Ple.

Transcorregut el termini anterior, i cas que no es presenti cap reclamació, es considerarà definitivament aprovada la modificació de crèdits, en virtut de la presumpció de l'article 169 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març.

Cas contrari, el Ple disposarà d'un termini d'un mes per resoldre'ls, que es comptarà a partir del dia següent de la finalització de l'exposició al públic.

 

Muro, 5 de maig de 2020

El batle Antoni Serra Sastre