Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CAMPANET

Núm. 3515
Aprovació Padrons Fiscal Aigua i Fems 1T/2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret de Batlia de data 29 d'abril de 2020 s'han aprovat els Padrons Fiscals: Aigües 1r Trimestre de 2020, per import total de 72.034,35€; Fems i incineració: 1r Trimestre de 2020, per import total de 61.987,17€.

Els Padrons Fiscals esmentats romandran exposats al públic al Departament de Rendes i Exaccions d'aquest Ajuntament, durant un termini de quinze dies hàbils a comptar des del següent al de la present publicació. Durant el període esmentat, els interessats podran interposar, contra els referits Padrons, recurs de reposició davant la Batlia d'aquest Ajuntament. Així mateix, podran utilitzar qualsevol altre mitjà de reclamació que estimi convenient.

Cas de no produir-se reclamacions es consideraran definitivament aprovats.

Així mateix faig pública l'obertura del període voluntari de cobrament dels Padrons anteriorment indicats, que finalitza en data: 30/06/2020.

Passat el període de pagament voluntari s'incoarà la via de constrenyiment, en la qual els deutors hauran d'abonar l'import de la quota més el 20 per cent de recàrrec i els interessos de demora corresponents.

 

Campanet, 5 de maig de 2020

El secretari Carlos A. Llorente Sánchez