Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 3419
Proposta per aprovar la compensació del preu públic als abonats al servei d’instal·lacions esportives municipals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que disposa l'article 49 de la Llei de bases de règim local, es publica en el BOIB el següent acord, adoptat per la Corporació plenària en sessió extraordinària celebrada el dia 21 d'abril de 2020:

PROPOSTA PER APROVAR LA COMPENSACIÓ DEL PREU PÚBLIC ALS ABONATS AL SERVEI D'INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS.

Vist l'informe tècnic i econòmic realitzat pels tècnics i gerència de l'Institut Calvianer d'Esports en relació a la compensació del preu públic als abonats al servei d'instal·lacions esportives municipals com a resultat del tancament de les mateixes.

A la vista de les especials circumstàncies derivades de l'actual crisi sanitària provocada per la pandèmia mundial COVID-19 i les repercussions econòmiques que ja està generant als ciudans de Calvià.

Atenent a la necessitat de reaccionar davant aquesta situació i oferir compensacions als abonats als serveis de les instal·lacions esportives municipals, es proposa el següent:

ACORD

PRIMER. Aprovar les següents mesures de compensació de l'abonament a les instal·lacions esportives municipals:

- Si el ciutadà ha abonat el primer semestre de 2020, podrà triar entre la compensació del segon semestre de 2020 o passar aquesta, al primer semestre de 2021.

- Si el ciutadà ha liquidat l'abonament anual es compensarà amb caràcter semestral a l'inicial de l'any 2021.

SEGON. Publicar el present acord al Portal de Transparència d'aquest Ajuntament [adreça https://www.calvia.com] amb la finalitat de donar a conèixer de manera anticipada la informació de a les persones interessades i a al BOIB.”

 

Calvià, 24 d'abril de 2020

El batle

Alfonso Rodríguez Badal