Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 3277
Correcció d’errades en la publicació de la Resolució del conseller d’Educació i Cultura de 14 d’abril de 2011 per la qual es modifica l’autorització del centre privat EDIB de Palma perquè pugui impartir els programes d’estudis conduents als títols de Higher National Diploma in 3D, Higher National Diploma in Graphic Design, Higher National Diplomain Fashion and Textiles del sistema educatiu britànic com a centre estranger (BOIB núm. 66, de 3 de maig)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S'ha advertit una errada a la Resolució del conseller d'Educació i Cultura de 14 d'abril de 2011 per la qual es modifica l'autorització del centre privat EDIB de Palma perquè pugui impartir els programes d'estudis conduents als títols de Higher National Diploma in 3D, Higher National Diploma in Graphic Design, Higher National Diplomain Fashion and Textiles del sistema educatiu britànic com a centre estranger (BOIB núm. 66, de 3 de maig). Amb la finalitat d'esmenar-la, i de conformitat amb el que estableix l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es du a terme la correcció següent:

En el punt 5 de la Resolució:

Allà on diu:

5. L'expedient d'homologació/convalidació s'ha d'iniciar a instància de l'interessat, presentada a la Conselleria d'Educació i Cultura, Direcció General de Planificació i Centres, Servei d'Escolarització, Informació, Títols i Convalidacions.

La Resolució dels expedients d'homologació o convalidació es produirà en el termini màxim de tres mesos.

Ha de dir:

5. L'expedient d'homologació/convalidació s'ha d'iniciar a instància de l'interessat, presenttada a l'Àrea d'Alta Inspecció d'Educació de la Delegació del Govern de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

La Resolució dels expedients d'homologació o convalidació es produirà en el termini màxim de tres mesos.

 

Palma, 1 d'abril de 2020

El conseller d'Educació, Universitat i Recerca Martí X. March Cerdà