Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ INSTITUT D'INVESTIGACIÓ SANITÀRIA ILLES BALEARS (IDISBA)

Núm. 3265
Aprovació de les bases de la convocatòria d’expressions d’interès per al finançament de projectes innovadors que minimitzin la transmissió de la malaltia COVID-19 a l’àmbit sanitari a les Illes Balears, al marc del Decret Llei 6/2020, d’1 d’abril, pel qual s’estableixen mesures socials urgents per a pal·liar els efectes de la situació creada per la COVID-19 i de foment de la investigació sanitària

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) anuncia que el 8 d'abril de 2020 es varen aprovar, per part de Gerència, les bases de la convocatòria d'expressions d'interès per al finançament de projectes innovadors que minimitzin la transmissió de la malaltia COVID-19 a l'àmbit sanitari a les Illes Balears, al marc del Decret Llei 6/2020, d'1 d'abril, pel qual s'estableixen mesures socials urgents per a pal·liar els efectes de la situació creada per la COVID-19 i de foment de la investigació sanitària.

Que aquestes bases han sigut publicades a la web de la institució (www.idisba.es) i s'ha fet difusió per diferents medis a través del departament de comunicació d'aquesta entitat.

La presentació de les expressions d'interès es farà mitjançant la presentació del formulari que figura a l'Annex I de les bases, el qual haurà de presentar-se, degudament complimentat, a la següent adreça electrònica: idisba.proyectos@ssib.es. A l'assumpte del correu s'haurà d'indicar: «Expressió d'interès COVID-19».

El termini de presentació de propostes començarà el 8 d'abril de 2020 i romandrà obert fins a l'extinció  del fons destinat per a la COVID-19.

La presentació de la proposta suposa l'acceptació de les condicions i la tramitació del procediment.

 

Palma, 16 d'abril de 2020

El director gerent José Lladó Iglesias