Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 3225
Aprovació de la modificació del procediment de concessió d'ajuts socials establert per facilitar-ne la tramitació i la concessió arran de la restricció de moviments derivada de l'estat d'alarma per la COVID-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Feim públic que per Decret de Batlia núm. 174, de data 6 d'abril de 2020, s'ha aprovat la modificació del procediment de concessió d'ajuts socials establert a les bases aprovades pel Ple en data 25/07/2019 per facilitar-ne la tramitació i la concessió, vista la restricció de moviments derivada de l'estat d'alarma.

Aquesta resolució, que es pot consultar íntegrament al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, detalla el procediment a seguir per sol·licitar aquests ajuts. És el que segueix:

Sol·licitud

Persones que tenen certificat digital, PIN ciutadà o similar:

• Faran la sol·licitud a través de la carpeta ciutadana de l'Ajuntament de Ferreries adjuntant la documentació corresponent.

Persones sense certificat digital o similar:

• Podran adreçar la sol·licitud per correu electrònic a l'àrea de Serveis Socials (serveissocials@ajferreries.org) adjuntant tota la documentació necessària per acreditar la seva identitat i les circumstàncies de les necessitats bàsiques que els requereixin des de Serveis Socials Comunitaris Bàsics de l'Ajuntament. En cas de dubte, poden trucar al 636 296 043.

Valoració i concessió

• Les tècniques de Serveis Socials Comunitaris Bàsics hauran d'acreditar la identitat de les persones interessades, valoraran si la documentació aportada és suficient i emetran un informe proposta de resolució social a l'efecte d'acreditar que hi concorren les circumstàncies per obtenir ajuts per cobrir necessitats bàsiques derivades de la situació que vivim.

• Una vegada incorporat l'informe proposta de resolució social a l'expedient donant la conformitat als extrems anteriors, elevaran la proposta de resolució a la Batlia.

• Finalment, l'expedient es resoldrà per decret de batlia.

 

Ferreries, 7 d'abril de 2020

La batlessa

Joana Febrer Rotger