Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 3089
Decret de la presidència de modificació del decret de 16 de març de 2020, d’adopció de mesures per fer frent a les conseqüències que es deriven de la situació de crisi ocasionada pel Covid-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Decret de 16 de març de 2020, d'adopció de mesures per fer front a les conseqüències que es deriven de la situació de crisi ocasionada por el COVID-19, faculta la Presidència, els presidents dels organismes autònoms i als consellers executius i conselleres executives per adoptar les mesures que considerin necessàries en el marc del Reial decret 463/2020, de 14 de març, que declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

La Fundació Mallorca Turisme és una entitat sense ànim de lucre, que forma part del sector públic insular, el patrimoni de la qual està vinculat a les finalitats d'interès general que es detallen en l'article 6 dels seus Estatuts, que disposa de plena capacitat jurídica i d'obrar.

Per tal que pugui operar durant aquesta situació excepcional,

RESOLC

Primer. Modificar el punt tercer del Decret de 16 de març de 2020, d'adopció de mesures per fer front a les conseqüències que es deriven de la situació de crisi ocasionada por el COVID-19, i facultar, a més dels òrgans ja prevists a aquest punt, el president de la Fundació Mallorca Turisme per adoptar les mesures que considerin necessàries en el marc del Reial decret 463/2020, de 14 de març, que declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

Segon. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i donar-ne compte al Ple en la primera sessió que se celebri.

 

Palma, 30 de març de 2020

                                                       La presidenta                                                                        N'he pres nota

                                               Catalina Cladera Crespí                                                           El secretari general

                                                                                                                                                  Jeroni M. Mas Rigo