Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAMPANET

Núm. 3051
Avocació competències de Batlia delegades en la Junta de Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

PER DECRET DE BATLIA DE DATA 26/03/2020, S'HA RESOLT EL SEGÜENT:

<<Vist que en data 9 de juliol de 2019, mitjançant Decret núm. 59/2019, aquesta Alcaldia va delegar en la Junta de Govern Local, l'exercici de les següents atribucions:

-Aprovació de factures, certificacions d'obres i de serveis sense prejudici de les excepcions que puguin regular els plecs de condicions en cada supòsit.

-Aprovacions dels instruments de planejament de desenvolupament del planejament general no expressament atribuïdes al Ple, així com la dels instruments de gestió urbanística i dels projectes d'urbanització.

-Les contractacions i concessions de tota classe quan el seu import no superi el 10 per cent dels recursos ordinaris del Pressupost ni, en qualsevol cas, 6 milions d'euros , incloses les de caràcter plurianual quan la seva durada no sigui superior a 4 anys, sempre que l'import acumulat de totes les seves anualitat no superi ni el percentatge indicat, referit als recursos ordinaris del pressupost del primer exercici, ni la quantia assenyalada.

-Aprovació de projectes d'obres i de serveis quan sigui competent per a la seva contractació o concessió i estiguin prevists en el pressupost.

-L'adquisició de béns i drets quan el seu valor no superi el 10 per cent dels recursos ordinaris del pressupost ni els 3 milions d'euros, així com l'alienació del patrimoni que no superi el percentatge ni la quantia indicats en els supòsits següents: *La de béns immobles, sempre que estigui en el pressupost. *La de béns mobles, excepte els declarats de valor històric o artístic l'alienació dels quals no es trobi prevista en el pressupost.

-L'atorgament de llicències i autoritzacions municipals, llevat que les lleis sectorials ho atribueixin expressament al Ple.

-Sancionar les faltes de desobediència a l'autoritat de Batlia o per infraccions de les ordenances municipals, llevat dels casos en que aquesta facultat estigui atribuïda a altres òrgans.

I en vista de la situació d'estat d'alarma que s'ha dictat mitjançant l'aprovació del Reial Decret 463/2020, de 14 de març (BOE núm. 67, de dia 14.03.2020), i aconsella avocar en aquesta Batlia l'exercici de les competències en el seu dia delegades i suspendre les sessions de la Junta de Govern Local de caràcter decisori.

Per tot quant antecedeix i conformement el que es disposa als articles 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local i 10 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

HE RESOLT:

PRIMER. Avocar la totalitat de l'exercici de les atribucions delegades en la Junta de Govern Local mitjançant el Decret de Batlia número 59/2019.

SEGON. Suspendre les sessions decisòries de la Junta de Govern Local mentre duri l'estat d'alarma aprovat mitjançant el RD 463/2020, i les seves eventuals pròrrogues.

TERCER. Aquest Decret entrarà en vigor a la data de la seva adopció, sense perjudici de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

CAMPANET, 26/03/2020.- LA BATLESSA.- SGT: ROSA Mª BESTARD PONS>>

EL QUE ES FA PÚBLIC PER A GENERAL CONEIXEMENT.

 

Campanet, 26 de març de 2020

El secretari

Carlos A. Llorente Sánchez