Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 2877
Aprovació inicial del pressupost general de l'Ajuntament de Sóller

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovat inicialment pel Ple de l'Ajuntament de Sóller, en la sessió extraordinària celebrada el dia 5 de març de 2020, el Pressupost General de l'entitat per a l'exercici 2020, així com la plantilla que compren tots els llocs de feina reservats a funcionaris, personal laboral fix i eventual. L'expedient estarà de manifest al públic a la Secretaria d'aquest Ajuntament per un termini de quinze dies, durant aquest termini qualsevol habitant del terme o persona interessada, podrà examinar-lo i presentar davant el Ple de l'Ajuntament les reclamacions que estimi pertinents, d'acord amb el que disposa l'article 169 del RDL 2/2004, de 5 de març, que aprova el text refós de la llei Reguladora de les Hisendes Locals i l'article 20-1 del Reial Decret 500/90, de 20 d'abril.

En el supòsit que no es presenti cap tipus de reclamació, el Pressupost es considerarà definitivament aprovat. En cas contrari, el Ple de l'Ajuntament disposarà d'un termini d'un mes per resoldre-les.

Aquest darrer termini serà comptat a partir del dia següent a la finalització de l'exposició pública i les reclamacions es consideraran denegades, en qualsevol cas, si no es resolen en l'acte d'aprovació definitiva.

 

Sóller, 13 de març de 2020

El Batle Carlos Simarro Vicens