Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 2833
Resolució de la directora gerent de l’Escola Balear d’Administració Pública de delegació de firma en la persona titular del Departament de Formació i Selecció de l’EBAP

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

D'acord amb l'article 12.1 del Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública, la Direcció Gerència és l'òrgan unipersonal directiu de l'EBAP i assumeix la direcció, l'administració i la gestió ordinària de l'ens.

El Decret 62/2011, de 20 de maig, regula les modalitats de col·laboració en les activitats formatives i en els processos selectius i de provisió organitzats per l'Escola Balear d'Administració Pública, i aprova el barem de les indemnitzacions que se'n deriven. En l'article 5 de l'esmentat Decret 62/2011, es determinen els òrgans competents per designar o proposar el professorat, el personal encarregat de preparar el material didàctic i el coordinador.

Atès el volum considerable de signatures que genera la designació de les persones que intervenen en la impartició d'accions formatives i d'acord amb el principi d'eficiència, es considera necessari i convenient delegar la signatura de les competències que l'article 5 del Decret 62/2011 atribueix a la Direcció Gerència de l'EBAP en matèria de designació.

Fonaments de dret

1. L'article 12.2 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, estableix que la delegació de signatura no altera la competència de l'òrgan delegant, i perquè sigui vàlida no cal publicar-la. No obstant això, es considera oportú publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

2. L'article 31.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que els titulars dels òrgans administratius, en matèries de la seva competència atribuïda per qualsevol títol, poden delegar la signatura de les resolucions i dels actes administratius en els titulars dels òrgans o unitats administratives dependents, llevat dels supòsits indelegables establerts en aquesta Llei. L'apartat 2 preveu que en els actes i les resolucions dictades en règim de delegació de signatura ha de constar l'autoritat de procedència. L'apartat 3 estableix que s'han de comunicar al superior jeràrquic les delegacions de signatura que tenen caràcter permanent.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Delegar en la cap del Departament de Formació i Selecció de l'EBAP —amb codi F01030053— la firma dels actes administratius següents:

- La proposta de designació del professorat que imparteixi cursos, seminaris, jornades, conferències o altres activitats formatives de tipus presencial o en línia organitzats per l'EBAP.

- La proposta de designació del personal encarregat de preparar el material didàctic.

2. Disposar que totes les referències a la prefectura del Departament esmentat en l'apartat anterior d'aquesta Resolució s'han d'entendre fetes al lloc de feina que en cada moment exerceixi les funcions que tingui atribuïdes la prefectura esmentada en la data d'aquesta Resolució, amb independència de la denominació del lloc de feina i de la persona que en sigui titular.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.  

Palma, 12 de març de 2020

La directora gerent de l'EBAP,

Mercedes Riera López