Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 2826
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d’11 de març de 2020 por la què es fa pública la designació de dues assessores especialistes en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de metge/metgessa d’urgència hospitalària

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets i fonaments de dret

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 de maig de 2018 (BOIB núm. 67/2018, de 31 de maig) es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de metge/metgessa d'urgència hospitalària  dependents del Servei de Salut. Aquesta convocatòria es modificà mitjançant la Resolució del director general del Servei de Salut de 9 de juliol de 2018 (BOIB núm. 86/2018, de 12 de juliol). Finalment, amb la Resolució del director general del Servei de Salut de 24 de juliol de 2018 (BOIB núm. 101/2018, de 16 d'agost) es varen convocar les proves de la fase d'oposició que havien de realitzar les persones aspirants d'aquesta especialitat en règim descentralitzat en cadascun dels sectors sanitaris de les Illes Balears.

2. El Tribunal qualificador del procés selectiu, en la sessió celebrada el 10 de març de 2020, va designar dues assessores especialistes, tal i com contemplen les bases de la convocatòria en el punt 5.6.

3. Per tot això, dict la següent

 

Resolució

1. Fer pública la designació de les senyores Patricia Lorente Montalvo y Rosa Ortuño Muro, tècniques superiors en assessorament tècnic, como a assessores especialistes en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de metge/metgessa d'urgència hospitalària.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la pàgina web www.ibsalut.es.

 

Palma, 11 de març de 2020  

El director general

Julio Miguel Fuster Culebras

Por delegació de la consellera de Salut i Consum (BOIB 10/2016)