Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 2681
Establiment a Portopetro d'una zona d'estacionament limitat d'acord amb l'article 43 de l'Ordenança General de Circulació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La batlessa-presidenta d'aquest Ajuntament en data nou de març de dos mil vint ha resolt literalment el següent:

Vista la zona d'estacionament al solar municipal amb ref. cadastral: 8171405ED1587S0001JA ubicat a la intersecció dels carrers Patrons Martina i Carrer Església de Portopetro, per tal de millorar la distribució i l'aprofitament de l'espai públic per estacionar en aquesta zona.

DISPÒS:

Establir com a zona regulada amb el sistema general d'estacionament regulat gratuït amb limitació horària esmentat en l'article 43 de l'ordenança general de circulació de Santanyí a les 15 places d'estacionament ubicades solar municipal amb ref. cadastral: 8171405ED1587S0001JA ubicat a la intersecció dels carrers Patrons Martina i Carrer Església de Portopetro.

Calendari i horari d'estacionament limitat

L'estacionament limitat regirà de l'1 d'abril al 31 d'octubre de cada any, de dilluns a divendres excepte dissabtes, diumenges i festius, amb l'horari següent:

  • Dilluns a divendres: de 10:00 a 19:00 hores
  • Dissabtes, diumenges i festius lliure.
  • Estacionament màxim: 120 minuts

Aquesta resolució, d'acord amb el que estableix l'article 43.1 de l'Ordenança general de circulació, s'haurà de publicar al BOIB.

 

Santanyí, 10 de març de 2020

La batlessa

Maria C. Pons Monserrat