Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 2670
Aprovació inicial de la modificació puntual número 12 de les Normes Subsidiàries de Santa Eulària des Riu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, en sessió ordinària celebrada el dia 28 de febrer de 2020, ha aprovat inicialment la documentació integrant del projecte de  “Modificació puntual número 12 de les Normes Subsidiàries de planejament del T.M. de Santa Eulària des Riu. Nucli de Cala Pada-s'Argamassa. Execució de la sentència 706/2016 de la secció cinquena de la sala de lo contenciós-administratiu del Tribunal Suprem”, juntament amb l'avaluació ambiental estratègica simplificada de la mateixa.

Així mateix, s'ha acordat suspendre l'atorgament de qualsevol classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques als terrenys inclosos a la nova unitat d'actuació en sol urbà UA-02CP, essent la durada de la suspensió, de conformitat amb l'apartat 4 de l'article 51 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, de dos anys o fins l'aprovació definitiva, sense perjudici de la possibilitat d'ampliació d'aquest termini fins un màxim de 3 anys en el cas de que hagi de repetir-se el tràmit d'informació pública posterior a la aprovació inicial.

De conformitat amb l'article 55.3 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, la documentació aprovada inicialment es sotmet a informació pública per un termini de quaranta-cinc dies, a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci en el butlletí oficial de les Illes Balears, en un periòdic dels de major difusió a l'illa i en la pàgina web municipal.                                                                                                                     

Durant l'esmentat termini podran formular-se les al·legacions que se estimin pertinents. La documentació podrà ser examinada en les dependències municipals del departament d'obres i urbanisme al carrer Mariano Riquer Wallis nº 4, 3er pis, Santa Eulària des Riu, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores. Així mateix, estarà a disposició del interessats en la seu electrònica d'aquest Ajuntament https://www.santaeulalia.net.

El present anunci servirà de notificació als interessats, en cas de que no pugui efectuar-se la notificació individualitzada.

 

Santa Eulària des Riu, 9 de març de 2020

L'alcaldessa

Mª Carmen Ferrer Torres