Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 2590
Rectificació d’errors materials detectats a la convocatòria publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 29, de 7 de març de 2020, relativa a la cobertura d’una plaça de Policia Local de l’Ajuntament d’Algaida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

ANTECEDENTS

Primer.- En data 7 de març de 2020 es va publicar al BOIB núm. 29 la convocatòria i les bases per a la cobertura com a personal funcionari de carrera d'una plaça de Policia Local de l'Ajuntament d'Algaida mitjançant procediment ordinari.

Segon.-Una vegada publicat el referit acord al BOIB, s'ha detectat una errada en la publicació, concretament a la base tercera.

FONAMENTS DE DRET

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques estableix que les administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètiques existents als seus actes.

En conseqüència, es proposa el següent:

Primer.- Rectificar l'error material detectat a l'edicte publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 29, de 7 de març de 2020, relatiu a la convocatòria d'una plaça de Polcia Local , en el següent sentit:

On diu:

“El termini de presentació d'instàncies serà de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma (BOIB)”.

Ha de dir:

“El termini de presentació d'instàncies serà de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE)”.

Segon.- Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Algaida, 9 de març de 2020

La batlessa

Maria Antònia Mulet Vich