Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 2437
Modificació núm. 01/2020 de la relació de llocs de feina de l'Ajuntament d'Alcúdia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Acord del Ple de la Corporació, reunit en sessió ordinària de data 6 de febrer de 2.020, l'Ajuntament d'Alcúdia va aprovar, en el punt vuitè de l'ordre del dia, la modificació núm. 01/2020, de la relació de llocs de feina de l'Ajuntament d'Alcúdia.

La part dispositiva de l'esmentat acord plenari és la que literalment a continuació es transcriu:  

ACORDS 

PRIMER.- Es modifica l'estructura de les dades de la relació de llocs de treball per adaptar-les a la normativa i a la futura implantació de l'aplicació SIRHAM. Es substitueix la Relació de Llocs de Treball de 29 de juliol de 2.016 per la versió consolidada i actualitzada de la Relació de Llocs de Treball arrel de la present modificació 01/2020 que figura a l'Annex III de la present proposta. Es mantenen només  de la relació de 29 de juliol de 2.016 les fitxes, amb caràcter complementari a la nova versió consolidada i actualitzada de la RLT en tot allò que no s'hi oposin o la contradiguin. Més endavant es procedirà a l'adaptació de la codificació dels llocs des del sistema actual, basat en el catàleg de llocs de treball municipal de 2.001, al sistema de codificació seguit pel SIRHAM, així com altres adaptacions complementàries que resultin necessàries per a dita implantació. Les actualitzacions i modificacions realitzades figuren en la nova proposta de relació de llocs de treball que s'adjunten, en formats .xls i .pdf com Annex III (RLT versió consolidada modificació 01/2020).

SEGON.- Es procedeix a actualitzar l'organigrama inclòs a la Relació de Llocs de Treball aprovada el 29 de juliol de 2.016, degut a la nova estructura municipal, segons resulta de les resolucions de Batlia núm. 1122/2019, de data 12 de juliol de 2.019, per la que es va aprovar la nova estructura municipal; de la resolució de batlia núm. 1026/2019, de 8 de juliol per la que es nomena als tinents de batlessa i als membres de la nova Junta de Govern Local; i de les resolucions de batlia núm.  1146, 1147, 1149, 1150 i 1155/2019, totes elles de 17 de juliol de 2.019, per la que s'efectuen les delegacions genèriques d'atribucions per la batlia en les/els tinentes/ts de batlessa, culminant la nova organització i estructura municipal. D'acord amb la nova estructura actualitzada de la RLT s'inclou també l'organigrama dins el mateix arxiu de la RLT que s'adjunta com Annex III (RLT versió consolidada modificació 01/2020), en formats .xls i .pdf.

TERCER.- En compliment dels acords plenaris adoptats en la sessió de data 21 de novembre de 2.019, es procedeix a la integració o subrogació en la Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament d'Alcúdia, segons procedeixi en cada cas, dels llocs de feina del personal laboral dels organismes autònoms dissolts per dits acords plenaris (Fundació Escola Municipal de Música d'Alcúdia, Patronat Municipal d'Esports d'Alcúdia, Organisme Autònom Alcúdia Ràdio) segons es tracti, respectivament de personal fix que hagi accedit al seu lloc de treball mitjançant un procediment regit pels principis de mèrit, capacitat i transparència (que quedaran subjectes a un règim d'integració), o personal fix que no compleixi amb aquesta condició o personal temporal (ja sigui de caire indefinit o adiat) que es subjectaran a un règim de subrogació. Es mantenen a la RLT de l'Ajuntament les categories professionals, nivells retributius, condicions de treball, antiguitat i qualsevol altres aspecte referent al règim jurídic; això és, mantenint el seu actual règim jurídic. Es modifica la Relació de Llocs de Treball, substituïnt tota referència de l'organisme autònom per l'Ajuntament i amb la indicació de què la unitat i dependència orgànica passarà a ser en el cas de l'Escola de Música i d'Alcúdia Ràdio a l'àrea d'Educació, Cultura i Fires, i en el cas del Patronat d'Esports, l'àrea d'Esports. Tot això tal com figura a la versió actualitzada i consolidada de la RLT d'acord amb la modificació 01/2020 que s'adjunta a la present com Annex III.           

 

QUART.- Es procedeix a la creació dels nous llocs de treball següents a la Relació de Llocs de Treball: 

  1. Enginyer Industrial (TAE)

  2. Arquitecte superior (TAE)

  3. Economista (TAE)

  4. Enginyer de l'edificació  (TAE)

  5. Enginyer informàtic (TAE)

  6. Auxiliar (Recursos Humans)

  7. Auxiliar (Urbanisme)

  8. Auxiliar (Serveis Generals, oficina de registre / Oficina atenció ciutadà) 

Les actualitzacions i modificacions amb els nous llocs creats figuren en la versió actualitzada i consolidada de la RLT d'acord amb la modificació 01/2020 que s'adjunta a la present com Annex III. 

El detall i contingut dels llocs que es creen és el següent: 

1. Es crea un lloc d'Enginyer de l'Edificació (adscrit a l'Àrea d'Urbanisme), a la relació de llocs de treballs (RLT), assignant-li les següents funcions i característiques: 

TAE - Enginyer de l'Edificació (codi 110)

Funcionari del Subgrup A1

Complement de destinació, nivell 25

Complement específic: 14.719,60.- (anual).

Català, C1

Funcions:  

1.- Emetre els informes tècnics de les llicències d'obra major.

2.- Informes de pròrrogues de llicències.

3.- Informes d'ús d'activitats.

4.- Informes per a certificats urbanístics i consultes.

5.- Suport a l'àrea de planejament, realitzant informes, consultes, correccions, inspeccions, etc..., pel desenvolupament del planejament    urbanístic del municipi.

6.- Suport en general als serveis jurídics i tècnics de l'àrea d'urbanisme, informes, consultes, inspeccions, etc...

7.- Suport en general al membres de la corporació, informes, consultes, etc...

8.- Inspeccions

9.- Recerca d'antecedents d'expedients d'obra.

10.- Atenció al públic.

 

​​​​​​​2. Es crea un lloc d'auxiliar (adscrit a l'Àrea d'Urbanisme), a la relació de llocs de treballs (RLT), assignant-li les següents funcions i característiques: 

Auxiliar adtiu Urbanisme (codi 111)

Funcionari del Subgrup C2

Complement de destinació, nivell 14

Complement específic:  3.364,38 (anual).

Català B2

Funcions:                        

Les tasques pròpies de la seva categoria , com informàtica d'usuari, redacció, ordenació i arxiu d'expedients, correspondència i atenció al públic, notificacions, certificacions, registres de sortida, liquidació taxes i ICIO, així com totes les tasques assignades pels seus superiors jeràrquics. 

3. Es crea un lloc d'arquitecte superior (adscrit a l'Àrea d'Urbanisme), a la relació de llocs de treballs (RLT), assignant-li les següents funcions i característiques: 

TAE - Enginyer de l'Edificació (codi 112)

Funcionari del Subgrup A1

Complement de destinació, nivell 25

Complement específic: 14.719,60.- (anual).

Català, C1

Funcions:  

Emissió d'informes tècnics per a distints tipus d'expedients administratius:

informes per a contractació d'obres, subministraments i serveis,

tramitació de subvencions,

patrimoni municipal,

responsabilitat patrimonial,

denúncies i peticions ciutadanes, etc.

Redacció de projectes per a l'execució d'obres en edificis i infraestructures  municipals

Direcció/ supervisió d'obres: gestió i coordinació, visites d'obra, revisió  de certificacions, etc.

Inspecció tècnica en edificis i infraestructures municipals.

Assessorament tècnic a la brigada municipal o altres departaments municipals que ho requereixin

Assistència en sinistres, incendis, estat de runes, etc.

Atenció ciutadana.

Informes tècnics, comunicacions prèvies, projectes d'obra major,  

llicències de primera ocupació, permisos d'instal·lació amb obra,

finals d'obres i certificats urbanístics.

Altres treballs propis de la categoria. 

4. Es crea un lloc d'auxiliar (adscrit al Registre d'Entrada), a la relació de llocs de treballs (RLT), assignant-li les següents funcions i característiques: 

Auxiliar adtiu Registre d'entrada (codi 113)

Funcionari del Subgrup C2

Complement de destinació, nivell 14

Complement específic:  3.364,38 (anual).

Català B2

Funcions:  

 Les tasques pròpies de la seva categoria, especialment l'atenció al registre d'entrada així com qualsevol registre públic que sigui adscrit a aquesta oficina, l'assistència al ciutadà en la tramitació de tota documentació administrativa envers les Administracions Públiques, inclosa l'assistència en la tramitació electrònica de l'expedient, així com les demés funcions pròpies de la categoria com informàtica d'usuari, redacció, ordenació i arxiu d'expedients, correspondència i atenció al públic, notificacions, certificacions, registres de sortida, així com totes les tasques assignades pels seus superiors jeràrquics. 

5. Es crea un lloc d'auxiliar (adscrit al Departament de Personal), a la relació de llocs de treballs (RLT), assignant-li les següents funcions i característiques: 

Auxiliar adtiu departament de Personal (codi 114)

 Funcionari del Subgrup C2

Complement de destinació, nivell 14

Complement anual específic:  3.364,38 (anual).

Català B2

Funcions:            

Les tasques pròpies de la seva categoria, com informàtica d'usuari, redacció, ordenació i arxiu d'expedients, correspondència i atenció al públic, notificacions, certificacions, registres de sortida, l'impuls dels expedients propis de l'àrea,  així com totes les tasques assignades pels seus superiors jeràrquics  

6. Es crea un lloc d'Enginyer Industrial (àrea de Serveis i Manteniment) a la Relació de Llocs de Treball de l'ajuntament, assignant-li les següents funcions i denominació:  

TAE- Enginyer Industrial (codi 115)

Funcionari del Subgrup A1.

Complement de Destinació, nivell 25.

Complement Específic: 14.719,60.- (anual).

Català C1

 

​​​​​​​Funcions 

  • Control del seguiment i execució contractes d'Obres, Serveis i Subministres i de Concessions administratives, així com les recepcions d'obra.

  • Redacció plecs de condicions tècniques de tota classe de contractes de l'Ajuntament.

  • Redacció Reglament i Ordenances reguladores del serveis municipals. 

7. Es crea un lloc d'Enginyer Informàtic (Departament d'Informàtica) a la Relació de Llocs de Treball de l'ajuntament, assignant-li les següents funcions i denominació:  

TAE- Enginyer Informàtic (codi 116)

Funcionari del Subgrup A1.

Complement de Destinació, nivell 25.

Complement Específic: 14.719,60.- (anual).

Català C1

Funcions: 

Les pròpies de la categoria, tant pel que fa a la gestió de sistemes i equipaments, servidors, instal·lacions i configuracions, comunicacions, programari, suport tècnic, gestió i responsabilitat en bases de dades, amb especial èmfasis a l'impuls de l'administració electrònica amb totes les seves derivacions, així com l'impuls dels expedients administratius que li siguin assignats i les demés funcions atribuïdes pel superior jeràrquic 

8. Es crea un lloc d'Economista de l'Escala Tècnica d'Administració Especial a la Relació de Llocs de treball, assignant-li les següents funcions i denominació:  

TAE- Economista (codi 117)

Funcionari del Subgrup A1.

Complement de Destinació, nivell 25.

Complement Específic: 14.719,60.- (anual).

Català C1

Funcions:              

Informes econòmics i gestió d'expedients de la àrea econòmica financera.

Gestió i aplicació de la normativa d'imposició i ordenació de recursos econòmics municipals i redacció de projectes de les ordenances de tributs i de la resta de   figures generadores d'ingressos municipals.

Estudis econòmics de les ordenances municipals i contractes municipals;

Estudis de viabilitat i sostenibilitat econòmica de tota classe de serveis, remunicipalització i/o externalització  de serveis, instruments urbanístics; expedients de contribucions especials;

Estudis de mercat,

Així com l'impuls dels expedients administratius que li siguin assignats i les demés funcions atribuïdes pel superior jeràrquic.

CINQUÈ.- Publicar els presents acords al BOIB, i remetre còpia  a l'Administració estatal i autonòmica en el termini de trenta dies.s.

Cosa que fem pública al Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes legalment establerts. Contra l'esmentada resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar de forma alternativa, els següents recursos: o bé recurs potestatiu de reposició, a interposar davant el Ple de la Corporació, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació de l'acord, o bé directament recurs contenciós administratiu, a interposar davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació de l'acord; tot això sense perjudici que les persones interessades puguin interposar aquells altres recursos que en considerin procedents. 

 

Alcúdia, 4 de març de 2020

La Batlessa

Bàrbara Rebassa Bisbal

Documents adjunts