Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 2382
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 3 de març de 2020 per la qual s’aproven les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del concurs de trasllats voluntaris per proveir places bàsiques vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea de medicina intensiva dependents del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

  1. El 19 de juliol de 2018 es va publicar en el BOIB núm. 89 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 16 de juliol de 2018 per la qual es convoca un concurs de trasllats voluntaris per proveir places bàsiques vacants de diverses categories de personal estatutari, entre les què figura la de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de medicina intensiva.

  2. Ha vençut el termini per presentar-hi sol·licituds, per la qual cosa, de conformitat amb la base 5.1 de la convocatòria, l'autoritat convocant dictarà una resolució per aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del concurs de trasllats.

Per això dict la següent

Resolució

  1. Aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del concurs de trasllats voluntaris al que fa referència el punt 1 de l'apartat “Antecedents”.

  1. Recordar que, de conformitat amb la base 5.2 de la convocatòria, les persones aspirants excloses i les que no figurin ni en la llista provisional d'admeses ni en la d'excloses tenen un termini de quinze dies naturals comptadors des de la data de la publicació d'aquesta resolució per formular reclamacions —que no tindran caràcter de recurs— o per esmenar els defectes apreciats, i advertir que no es considerarà com a esmena el fet d'aportar nous certificats de serveis prestats que no s'hagin lliurat en el termini per presentar sol·licituds.

  2. Determinar que les reclamacions s'han de considerar rebutjades si les persones interessades no apareixen com a admeses en la resolució en la què es publiquin les llistes definitives.

  3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la pàgina  web del Servei de Salut (www.ibsalut.es).

 

Palma, 3 de març de 2020

El director general del Servei de Salut

Julio Miquel Fuster Culebras

Per delegació de la consellera de Salut i Consum (BOIB núm. 10/2016)

 

 

 

ANNEX

Llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses

Categoria 035: facultatiu/facultativa especialista d'àrea de medicina intensiva

Llista de persones aspirants admeses

Doc. identitat

Llinatges, nom

430****4

Colomar Ferra, María Asunción

306****6

Pérez Bárcena, Juan

Llista de persones aspirants excloses

No n'hi ha.