Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 2274
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears, de 14 de febrer de 2020 per la qual es deneguen unes sol·licituds de subvencions en concepte de beques de la convocatòria SOIB Jove Beques d’Èxit per a l’estudi, del programa de segona oportunitat per a persones desocupades d’entre 18 i 29 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, que hagin cursat segon, tercer o quart d’educació secundària de persones adultes (ESPA) en els centres educatius de persones adultes de les Illes Balears durant el quadrimestre que va de setembre de 2018 a febrer de 2019.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

  1. Mitjançant la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria i president del SOIB, de 27 de febrer de 2018, (BOIB núm. 31, de 10 de març), es va aprovar la convocatòria SOIB Jove Beques d'Èxit per a l'estudi del programa de segona oportunitat per a persones desocupades d'entre 16 i 29 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, finançada pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil, per al període 2014-2020 i de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, per al període 2018-2019.

  2. En data 14 de maig de 2019, el cap de servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5, amb el vistiplau de la cap del Departament de Formació i Ocupació, va emetre un informe desfavorable sobre la concessió de subvencions en concepte de beques adreçades a persones desocupades d'entre 18 i 29 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil que haguessin cursat segon, tercer o quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) en els centres educatius de persones adultes de les Illes Balears, durant el quadrimestre de setembre de 2018 a febrer de 2019.

  3. El 20 de maig de 2019, la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears va emetre una proposta de denegació a les persones que es detallen a l'annex d'aquesta resolució, per no reunir els requisits que estableix l'annex 1 de la referida convocatòria.

  4. D'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, la Proposta de resolució es va notificar a les persones interessades mitjançant la seva publicació en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, del 22 de maig fins al 4 de juny de 2019.

  5. En data 24 de maig de 2019, el senyor Aaron Llinàs Miranda, amb DNI núm. 43465262X va presentar escrit mitjançant el qual reclamava que estava inscrit com a demandant desocupat i al Sistema Nacional de Garantia Juvenil el 8 de febrer de 2019.

Segons l'apartat 5.1 de l'annex de la convocatòria poden tenir la condició de persones beneficiàries de les beques els alumnes d'ESPA que reuneixin els requisits el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives. Les accions formatives d'ESPA del primer quadrimestre varen començar el dia 1 d'octubre de 2018, per tant, el senyor Aarón Llinàs Miranda havia d'estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat i al Sistema Nacional de Garantia Juvenil el 30 de setembre de 2019.

Per aquest motiu, no s'accepta aquesta al·legació

  1. En data 22 de novembre de 2019, el cap de servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5, amb el vistiplau de la cap del Departament de Formació i Ocupació, va emetre un segon informe desfavorable sobre la concessió de subvencions en concepte de beques adreçades a persones desocupades d'entre 18 i 29 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil que haguessin cursat segon, tercer o quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) en els centres educatius de persones adultes de les Illes Balears, durant el quadrimestre de setembre de 2018 a febrer de 2019.

  2. El mateix dia la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears va emetre una proposta provisional de denegació a les persones que es detallen a l'annex d'aquesta resolució, per no reunir els requisits que estableix l'annex 1 de la referida convocatòria.

  3. D'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, la Proposta de resolució es va notificar a les persones interessades mitjançant la seva publicació en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, del 25 de novembre al 9 de desembre de 2019.

  4. En data 9 de desembre de 2019, el senyor Guemilatou Compaore amb NIE núm. Y4742846F va presentar escrit d'al·legacions mitjançant el qual ens comunicava que la subvenció li havia estat denegada per no haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement quan ell havia aprovat 2 àmbits de coneixement.

  5. A conseqüència d'aquesta al·legació es va detectar una errada a les columnes de “motius d'exclusió” i “article convocatòria” que afectava a tots els alumnes de la Proposta de 22 de novembre de 2019.

  6. En data 22 de novembre de 2019, la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears va emetre una Resolució de correcció d'errades de la proposta de denegació de data 9 de desembre de 2019, la qual es va notificar a les persones interessades mitjançant la seva publicació en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears i es va concedir un nou termini per presentar al·legacions, del 17 de desembre de 2019 fins el 2 de gener de 2020.

  7. En aquesta nova resolució la sol·licitud del senyor Guemilatou Campaore va ser denegada per no estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni al Sistema Nacional de Garantia Juvenil el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives i no va presentar cap al·legació.

  8. En data 27 de novembre de 2019, el senyor Houdaifa Aharran Bendakou amb DNI núm. 47433728T va presentar escrit d'al·legacions mitjançant el qual ens comunica que se li ha denegat la sol·licitud per no estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat i comenta que es va inscriure quan el centre els va informar sobre las subvencions.

L'article 5.1.b) de l'annex de la convocatòria especifica que poden tenir la condició de persones beneficiàries de les beques els alumnes ESPA que estiguin inscrits com a demandant d'ocupació desocupat en el SOIB el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives. El senyor Houdaifa Aharran Bendakou figura inscrit com a demandant d'ocupació desocupat fins el 15 d'agost de 2018 i després no es torna a inscriure fins el dia 8 d'octubre de 2018. L'acció formativa va començar el dia 1 d'octubre de 2019 per la qual cosa hauria d'haver estat inscrit en data 30 de setembre de 2019. Per aquest motiu, no s'accepta aquesta al·legació.

  1. S'ha comprovat que les persones que es detallen en l'annex d'aquestes resolucions no reuneixen tots els requisits establerts a l'apartat 5.1  de l'annex 1 de la convocatòria per atorgar la subvenció sol·licitada.

 

​​​​​​​Fonaments de dret

  1. La Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria i president del SOIB, de 27 de febrer de 2018, (BOIB núm. 31, de 10 de març), per la qual es va aprovar la convocatòria SOIB Jove Beques d'Èxit per a l'estudi del programa de segona oportunitat per a persones desocupades d'entre 16 i 29 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, finançada pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil, per al període 2014-2020 i de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, per al període 2018-2019

  2. L'article 2.2 del Decret 37/2015, de 22 de maig, d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears ‎(BOIB núm. 77, de 23 de maig) estableix  que el SOIB, per a l'acompliment dels seus fins, pot dur a terme, entre altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d'ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d'orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l'ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d'accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d'altri; l'adaptació de la formació i requalificació per a l'ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l'esperit empresarial, l'economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

  3. D'acord amb els apartats g i i de l'article 9.4 del Decret 37/2015, de 22 de maig, d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, és funció del president del SOIB autoritzar despeses, contreure obligacions i proposar pagaments del servei, així com concedir ajuts i subvencions.

  4. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, té per objecte la regulació del règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques (BOE 276, de 18 de novembre).

  5. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre); té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions, la gestió de les quals correspon a l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

  6. D'acord amb l'article 39.7 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, les subvencions que es concedeixen en consideració a la concurrència d'una determinada situació en el perceptor, no requereixen cap altra justificació que l'acreditació per qualsevol mitjà admissible en dret de la situació esmentada prèviament a la concessió, sense perjudici dels controls que es puguin establir per verificar-ne l'existència.

  7. Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de polítiques actives d'ocupació gestionades pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 146, de 24 d'octubre).

  8. D'acord amb l'article 7.3 de l'Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, la selecció dels beneficiaris es pot dur a terme per procediments que no són de concurs quan no siguin necessàries la comparació i la prelació, en un únic procediment, de totes les sol·licituds entre si (d'acord amb l'article 17.2 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre).

  9. La Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per l'any 2015, en la disposició final setena modifica l'article 1 de la Llei 7/2000, de 15 de juny, de creació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, i el defineix com un organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball. D'acord amb el Decret 12/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 6619, de 3 de juliol) , el SOIB està adscrit Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

 

​​​​​​​Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Denegar una subvenció en concepte de beca per l'estudi a les persones que es detallen en l'annex d'aquesta proposta de resolució, per no reunir els requisits establerts en  l'annex 1 de la convocatòria SOIB Jove Beques d'Èxit per a l'estudi del programa de segona oportunitat per a persones desocupades d'entre 18 i 29 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, finançada pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil, per al període 2014-2020 i de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, per al període 2018-2019.

2. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb el que disposen l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril) i els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre).

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa (BOE núm. 167, de 14 de juliol).

   

Palma, 14 de febrer de 2020

El director general de Model Econòmic i Ocupació,

Per delegació de competències del president del SOIB

(Resolució de 09/07/2019, BOIB núm 94, d'11 de juliol)

Llorenç Pou Garcias

    

 

​​​​​​​Annex

LLINATGES

NOM

DNI

Núm. Expedient

CENTRE EDUCATIU

MOTIU D'EXCLUSIÓ

article convocatòria

Abad Marqués

Beatriz

*426B

BESO1 218/2018-19

S'Arenal

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.c de l'annex

Abdellati

Roukaya

*157M

BESO1 279/2018-19

Son Canals

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

art. 5.1.f de l'annex

Acheampong

Enmanuel

*376N

BESO1 216/2018-19

Aurora Picornell

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Aguilera Cortés

José Ricardo

*103G

BESO1 194/2018-19

Son Canals

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Aharran Bendakou

Houdaifa

*728T

BESO1 275/2018-19

Son Canals

No inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives

art. 5.1.b de l'annex

Amurgo López

José Luis

*181Y

BESO1 195/2018-19

Son Canals

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Angueta Vallejo

Cinthia Madeleine

*248M

BESO1 281/2018-19

Llevant

No inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives

art. 5.1.b de l'annex

Arribas Terrasa

Antoni

*689Q

BESO1 247/2018-19

Artà

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Arroyo Sánchez

Tania

*650Z

 BESO1 17/2018-19

Mancomunitat des Raiguer

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Arteaga Espinoza

Noemi Lucía

*514V

BESO1 102/2018-19

Son Canals

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Avellón Caballero

Sandra

*268F

BESO1 186/2018-19

Cepa Pitiüses

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.c de l'annex

Baña Pose

Carlos Miguel

*327A

BESO1 228/2018-19

Son Canals

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Barrios Martorell

María

*312C

BESO1 92/2018-19

Artà

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Bejarano Oller

Andrea

*275R

BESO1 45/2018-19

Camp Rodó

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Benítez Reus

Ángel

*428G

BESO1 245/2018-19

Calvià

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Bennasar Amador

Cristina

*598R

BESO1 73/2018-19

Joan Mir i Mir

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Bergas Andújar

Ana

*111S

BESO1 31/2018-19

La Balanguera

No inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives

Art. 5.1.b de l'annex

Blas Cantano

Adrián

*402Y

BESO1 219/2018-19

Son Canals

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.c de l'annex

Bordoy Ballester

Miquel

*630A

BESO1 265/2018-19

Cepa Mancomunitat Es Pla

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b de l'annex

Bourhail

Wadie

*821X

BESO1 140/2018-19

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Burguera Ginard

Beatriz

*644K

BESO1 46/2018-19

Son Canals

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Campos Llavilla

Edward Félix

*962K

BESO1 217/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Cano Díaz

Julia

*360R

BESO1 142/2018-19

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Càrdenas Lozano

Magdalena

*969S

BESO1 55/2018-19

Joan Mir i Mir

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Castillo Vera

Sherley Karelis

*843W

BESO1 230/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Chaverria Valencia

Handerley

*415Z

BESO1 264/2018-19

Cepa La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Coll Aleñar

Cristóbal

*144P

BESO1 206/2018-19

Alcúdia

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Comas Guimera

Cristóbal

*830J

BESO1 147/2018-19

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Compaore

Guimelatou

*846F

BESO1 280/2018-19

Son Canals

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

art. 5.1.b i c de l'annex

Condo Yuguay

Lady Lourdes

*204T

BESO1 23/2018-19

Llevant

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Cortés Dávila

Josías Jared

*243G

BESO1 120/2018-19

Camp Rodó

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.c de l'annex

Darkaoui El Hammouchi

Mohamed

*634P

BESO1 179/2018-19

Sa Pobla

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.c de l'annex

Delgado Alemany

Daniel

*105Y

BESO1 288/2018-19

Son Canals

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

art. 5.1.b i c de l'annex

Díaz González

David

*921N

BESO1 240/2018-19

Artà

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Durán Sol

Diana Christina

*786C

BESO1 148/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Durandeau Prado

Álvaro

*947Q

BESO1 160/2018-19

Joan Mir i Mir

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

El Fakir El Fakir

Mounir

*482Y

BESO1 259/2018-19

Mancomunitat des Raiguer

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

El Harrak Rodríguez

Samer

*426D

BESO1 183/2018-19

Calvià

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Escolà García

Mariona

*051M

BESO1 131/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Espinola Fernández

Camila Luján

*983Y

BESO1 193/2018-19

Camp Rodó

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Estarellas Martínez

Aina

*068A

BESO1 182/2018-19

Mancomunitat des Raiguer

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Estévez Ferrer

Carmen Cristina

*578Z

BESO1 208/2018-19

Artà

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Estrany Martínez

Mª Ángeles

*928B

BESO1 261/2018-19

S'Arenal

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Expósito Ortiz

Andrés

*475L

BESO1 110/2018-19

Son Canals

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Fedelich Sintes

Nacho

*922R

BESO1 175/2018-19

Joan Mir i Mir

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Ferdi Ferdi

Fatima Zahraz

*058A

BESO1 96/2018-19

Llevant

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Fernández Lucena

Desirée

*734F

BESO1 170/2018-19

Antoni Maura

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Fernández Pollock

Adrián

*159A

BESO1 159/2018-19

Calvià

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Fernández Raffetto

Emily

*786W

BESO1 137/2018-19

Calvià

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Fernández Xamena

David

*155D

 BESO1 8/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Ferrero Cerezo

Rubén

*716Z

BESO1 200/2018-19

Llevant

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Fleitas Belgara

Pablo Sebastián

*413L

BESO1 149/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Flores González

Jaime

*245G

BESO1 141/2018-19

Joan Mir i Mir

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Galán Flores

Hugo

*425W

BESO1 227/2018-19

Antoni Maura

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Galindo Hentschel

Laura

*295R

BESO1 252/2018-19

Artà

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

García Escanellas

Rubén

*815Z

BESO1 167/2018-19

Son Canals

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

García Gili

María de la Soledad

*209L

BESO1 225/2018-19

Artà

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

García López

Iván

*462Q

BESO1 251/2018-19

Mancomunitat des Raiguer

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b de l'annex

García Martínez

Yolanda

*461N

BESO1 237/2018-19

Artà

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

García Mascaró

José Manuel

*398W

BESO1 284/2018-19

Son Canals

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

art. 5.1.f de l'annex

García Muñiz

Anthony Gabriel

*981A

BESO1 108/2018-19

Son Canals

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

García-Abadillo Reus

Ezequiel

*020G

BESO1 244/2018-19

Mancomunitat des Raiguer

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Georgieva Hristova

Monika

*337E

BESO1 209/2018-19

Calvià

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

González Giménez

Juan José

*489Y

BESO1 199/2018-19

Francesc de Borja Moll

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

González Melero

Daniel

*714D

BESO1 254/2018-19

Mancomunitat des Raiguer

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b de l'annex

Granados Ferrá

Noelia

*224A

BESO1 224/2018-19

Son Canals

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b de l'annex

Guainazzo Carpio

Tameris Luisa

*382V

BESO1 87/2018-19

Sant Antoni

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Henríquez Santana

Mariela

*507A

BESO1 229/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Heredia Sansó

Miguel

*575F

BESO1 232/2018-19

Llevant

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Herraiz Arias

Pau

*976P

BESO1 161/2018-19

Joan Mir i Mir

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Hervas Pastor

Irene

*787Z

BESO1 257/2018-19

Aurora Picornell

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Homar García

Juana

*097Y

 BESO1 21/2018-19

Mancomunitat des Raiguer

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Hurtado Lemus

Agustín

*673X

BESO1 119/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Jara Méndez

Jennifer Estefanía

*014W

BESO1 198/2018-19

Son Canals

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Jiménez Aguiló

Raquel

*307J

BESO1 205/2018-19

Calvià

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Koegler Frasser

Harry Peter

*844H

BESO1 64/2018-19

La Balanguera

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b de l'annex

Laamouri Arguig

Amine

*613B

BESO1 226/2018-19

Alcúdia

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Lamalmi

Khadija

*594D

BESO1 53/2018-19

Llevant

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Lasluisa Coyago

Karina Estefania

*088X

BESO1 266/2018-19

Cepa Llevant

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Llabrés Calabria

Daniel

*966D

BESO1 155/2018-19

Camp Rodó

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Llinás Miranda

Aron

*262X

BESO1 267/2018-19

Mancomunitat Es Raiguer

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Llompart Marcús

Carolina de Lluc

*507W

BESO1 28/2018-19

Mancomunitat des Raiguer

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

López Coll

Mar

*951Y

BESO1 66/2018-19

Son Canals

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

López Mayol

Ana Belén

*086M

BESO1 274/2018-19

Es Raiguer

No inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives

art. 5.1.b de l'annex

Marco Álvarez

Alberto

*846N

BESO1 74/2018-19

Son Canals

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Marín Gomariz

Hernán

*393N

BESO1 113/2018-19

Camp Rodó

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Marín Ramos

Mario

*660F

BESO1 106/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Martín Martín

Joel

*097Y

BESO1 88/2018-19

Joan Mir i Mir

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Martínez Galera

Nuria

*713G

BESO1 158/2018-19

Llevant

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Martínez Martí

África

*081E

BESO1 123/2018-19

Llevant

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Martínez Mercadal

Aurelio

*971X

BESO1 172/2018-19

Camp Rodó

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Mayol Carrió

María del Mar

*755X

 BESO1 5/2018-19

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Membrives Martínez

Encarna

*258Q

BESO1 165/2018-19

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Mendes Dos Santos Pérez

Erik

*407M

BESO1 196/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Méndez Bastida

Eusebio Manuel

*924T

 BESO1 18/2018-19

Francesc de Borja Moll

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Meneses Uribe

Julio César

*713G

BESO1 163/2018-19

Camp Rodó

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Merodio Vicente

Ignacio

*647X

BESO1 277/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

art. 5.1.f de l'annex

Millán Forteza

Aitor

*591N

BESO1 166/2018-19

Camp Rodó

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b de l'annex

Moll Pons

Damià

*868G

BESO1 223/2018-19

Ciutadella

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Monleón  Bianchi

Adrián

*406W

BESO1 169/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Moya Robles

Marta

*216H

BESO1 272/2018-19

Son Canals

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Nicolás Seguí

Rafael

*178C

BESO1 60/2018-19

Francesc de Borja Moll

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Omaigui Jiménez

Iria Grace

*150E

BESO1 262/2018-19

Aurora Picornell

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Ordinas Borrego

Alonso

*244Z

BESO1 138/2018-19

Francesc de Borja Moll

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Palma Delgado

Jhossy

*206L

BESO1 268/2018-19

Camp Rodó

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Pastor Oñate

Alejandro Francisco

*780E

BESO1 204/2018-19

Camp Rodó

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Peña Gil

María Inmaculada

*823R

BESO1 49/2018-19

Sud

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Perelló Cifre

Mateu

*509K

BESO1 146/2018-19

Sa Pobla

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.c de l'annex

Pérez García

Nicolás

*206W

BESO1 260/2018-19

Pitiüses

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Pérez Recio

María Antònia

*543L

 BESO1 6/2018-19

 Llevant

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Picornell Heras

Ana María

*204X

BESO1 157/2018-19

Calvià

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Pol Vanrell

Ramón

*562J

BESO1 139/2018-19

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Pons Barber

Sara

*916C

BESO1 181/2018-19

Joan Mir i Mir

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Pujol Tur

Magdalena

*325Y

BESO1 276/2018-19

Camp Rodó

No cursar segon, tercer o quart d'educación secundària de persones adultes (ESPA) en els centres educatius de persones adultes de les Illes Balears

art. 1 de l'annex

Putnins

Nikita

*340F

BESO1 278/2018-19

Aurora Picornell

No cursar segon, tercer o quart d'educación secundària de persones adultes (ESPA) en els centres educatius de persones adultes de les Illes Balears

art. 1 de l'annex

Quereda Campos

Nieves

*404H

BESO1 107/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Ramero Silva

Camilo

*136A

BESO1 69/2018-19

Francesc de Borja Moll

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Ramírez Lado

Vanessa

*103Z

BESO1 188/2018-19

Calvià

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Ramos Guale

Juan Fernando

*333Q

BESO1 109/2018-19

Son Canals

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Reyes Gomariz

Daniel

*428L

BESO1 48/2018-19

S'Arenal

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Reyes Terrasa

Laura

*551Z

BESO1 234/2018-19

La Balanguera

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Rguig

Ouafae

*485W

BESO1 85/2018-19

Francesc de Borja Moll

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Robles Salas

Felipe

*457Z

BESO1 256/2018-19

Mancomunitat des Pla

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Roca Romaguera

Santiago

*465Z

BESO1 236/2018-19

Mancomunitat des Raiguer

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Rubio Romera

Désirée

*511T

BESO1 220/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Roig Bordoy

Natalia

*817X

BESO1 282/2018-19

Camp Rodó

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

art. 5.1.b i c de l'annex

Roig Planells

Marcello Daniel

*335B

BESO1 287/2018-19

Pitiüses

No inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives

art. 5.1.b de l'annex

Ruíz Elvira

Marcos

*331L

BESO1 39/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Ruíz Quero

Andrés

*691H

BESO1 104/2018-19

S'Arenal

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Saavedra Alvarado

Marcello Daniel

*658Q

BESO1 168/2018-19

Camp Rodó

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Sabando Bayas

Sheyla Giovanna

*781B

BESO1 235/2018-19

Son Canals

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Sabino Morinho

Kariny

*959E

BESO1 121/2018-19

Llevant

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Salhi

Omar

*270C

BESO1 211/2018-19

Llevant

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Santiago Gomila

Sandra

*118T

 BESO1 20/2018-19

Ciutadella

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Sbert Cilimingras

Lucía

*745X

BESO1 269/2018-19

Son Canals

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b de l'annex

Sbert Martínez

Carla

*905Q

BESO1 127/2018-19

Camp Rodó

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Schmidt Armijo

Maria Evita

*961T

BESO1 271/2018-19

Camp Rodó

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b de l'annex

Schulpen

Xena Leslie

*345R

BESO1 143/2018-19

Llevant

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Sebastià Benítez

Cristina

*724G

BESO1 248/2018-19

Camp Rodó

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Sobrino Acuña

Eva María

*093M

BESO1 33/2018-19

S'Arenal

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Soto Gutierrez

Ana Karla

*449L

BESO1 285/2018-19

Raiguer

No inscrit com a demandant d'ocupació desocupat el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives

art. 5.1.b de l'annex

Terrón Ávila

Sergio

*574E

BESO1 44/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Ulles Collado

Xavier

*249D

BESO1 50/2018-19

Mancomunitat Des Raiguer

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Utrilla Campins

Bartolomé

*792Z

BESO1 215/2018-19

Mancomunitat Des Raiguer

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Vaquer Diana

Lluis

*370T

BESO1 114/2018-19

Mancomunitat des Raiguer

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Vega Peña

Bibiana

*711S

BESO1 176/2018-19

Camp Rodó

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Vidal López

Marina

*355D

BESO1 54/2018-19

Joan Mir i Mir

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat ni en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les accions formatives.

Art. 5.1.b i c de l'annex

Violat Velasco

Anabel Circe

*771K

BESO1 129/2018-19

Artà

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex

Viruez Vargas

Rainer Yamil

*440G

BESO1 207/2018-19

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement de 2n, 3r o 4t d'ESPA

Art. 5.1.f de l'annex