Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 2271
Modificació de la relació de llocs de feina de l’Ajuntament d’Alcúdia, en compliment de l’execució de la sentència núm. 276/2019, de data 23 de setembre de 2.019, del jutjat contenciós administratiu núm. 3 de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Acord del Ple de la Corporació, reunit en sessió ordinària de data 6 de febrer de 2.020, l'Ajuntament d'Alcúdia va aprovar, en el punt setè de l'ordre del dia, la modificació de la relació de llocs de feina de l'Ajuntament d'Alcúdia, en compliment de l'execució de la sentència núm. 276/2019 del jutjat contenciós administratiu, 3 de Palma, de data 23 de setembre de 2.019. 

La part dispositiva de l'esmentat acord plenari és la que literalment, a continuació es transcriu:  

ACORDS 

PRIMER.- Donar compliment a la sentència núm. 276/2019, de data 23 de setembre de 2.019, del Jutjat contenciós administratiu núm. 3 de Palma, recaiguda en el recurs contenciós administratiu 4/2017, instat per delegació de govern contra l'aprovació de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament d'Alcúdia, mitjançant les següents modificacions en la Relació de Llocs de Treball, la qual en versió consolidada s'adjunta de forma comparativa en arxiu apart en formats .xls i pdf, com Annexos I (RLT abans de compliment de sentència) i II (modificació RLT de 2.016 ajustada al compliment de la sentència 276/2019), modificacions que són les següents: 

a)- S'anul·la l'increment del complement específic d'aquells llocs de treball d'auxiliar administratiu als quals se'ls va incrementar el nivel per acord d'aprovació de la RLT de data 29 de juliol de 2.016, tal com resulta  a la proposta de RLT actualitzada que s'adjunta.  

b).- També s'anul·len els increments de complements específics de la TAG responsable d'Urbanisme per raons de responsabilitat i càrrega de treball i del TAE Jurídic per raons de responsabilitat, i de l'aparellador d'Obres Pròpies. No obstant això s'ha de tenir en compte que no s'anul·la la modificació realitzada pel Ple en data 5 de juny de 2.017, que no fou objecte d'impugnació. 

c).- S'anul·len així mateix els trasllats dels imports de retribucions de productivitat a la de complement específic del personal laboral. 

d).- S'anul·len els increments als llocs de treball d'informàtica, Auditori, Cadastre i Rendes. 

e).- S'anul·len els canvis de complement de destí efectuats en la RLT de 29 de juliol de 2.016, que són els següents: 

  • TAG i TAE SUP s'anul·la el nivell 26 que va establir la RLT de juliol de 2.016 i torna al nivell 25 que figurava en el catàleg de llocs de treball de 2.001.
  • SUBINSPECTORS s'anul·la el nivell 22 que va establir la RLT de juliol de 2.016 al 20 anterior que figurava en el catàleg de llocs de treball de 2.001.
  • OFICIALS DE POLICIA s'anul·la el nivell 19 que va establir la RLT de juliol de 2.016 i torna al nivell 16 que figurava en el catàleg de llocs de treball de 2.001.
  • POLICIES LOCALS s'anul·la el nivell 18 que va establir la RLT de juliol de 2.016 i torna al nivell 15 que figurava en el catàleg de llocs de treball de 2.001.
  • AUXILIARS ADMINISTRATIUS s'anul·la l'increment al nivell 16 d'aquells llocs de feina d'auxiliar que amb anterioritat a l'aprovació de la RLT de juliol de 2.016 figuraven amb un nivell 14 al catàleg. En canvi es manté el nivell 16 dels llocs d'auxiliar administratiu que amb anterioritat a l'aprovació de la RLT de 2.016 ja constaven amb nivell 16 al catàleg de 2.001, atès que no varen ser objecte de modificació a la RLT de 2.016.  

SEGON.- Donar trasllat del present acord al Jutjat Contenciós Administratiu de Palma núm. 3, dins les actuacions de procediment ordinari 4/2017, als efectes oportuns d'haver dut a terme el compliment de la sentència.  

TERCER.- Publicar l'acord al BOIB, i remetre còpia  a l'Administració estatal i autonòmica en el termini de trenta dies.  

Cosa que fem pública al Butlletí Oficial de les Illes Balears, juntament amb l'annex II de la part dispositiva, als efectes legalment establerts.

 

Alcúdia, 28 de febrer de 2020

La batlessa

Bàrbara Rebassa Bisbal

Documents adjunts