Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA I SECTORS PRODUCTIUS

Núm. 2061
Anunci de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius d’obertura del tràmit d’informació pública per a una sol.licitud d’aprovació d’autorització administrativa prèvia per a la distribució de gas natural canalitzat en el Port d’Andratx, TM d’Andratx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb la Llei 34/1998, de 7 d'octubre, del sector d'hidrocarburs, i amb l'article 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, se sotmet a informació pública la sol·licitud d'aprovació del projecte d'execució i de reconeixement, en concret, d'utilitat pública d'una instal·lació de distribució de gas canalitzat. A continuació se n'assenyalen les característiques principals:

Núm. d'expedient: 2019/13746.

Denominació de la instal·lació: distribució de gas natural en el Port d'Andratx, en el terme municipal d'Andratx.

Peticionari: Redexis Gas, SA.

Domicili: c. del Fluvià, 1, 2n, 2 B, 07009 Palma.

Objecte del projecte: obtenció de l'autorització administrativa prèvia per a la distribució de gas natural en el Port d'Andratx, en el terme municipal d'Andratx.

Característiques principals: les indicades en el projecte d'execució signat digitalment per l'enginyer industrial José Roig Gómez (col. 12392 COIIM), i que són les següents:

 

Gas que s'ha de subministrar:

Gas natural amb un PCS (Hs) entre un mínim de 10,26 kWh/m3 i un màxim de 13,26 kWh/m3, en funció de la seva procedència.

Descripció de la instal·lació:

La solució tècnica adoptada consisteix a iniciar la distribució de gas del ramal existent que surt de la posició amb ERM, existent en el sud del nucli urbà d'Andratx, propietat de Redexis Gas, pressió màxima 5 bars.

La xarxa de distribució MOP 5 bar en el Port d'Andratx partirà de la xarxa existent pròxima a la posició des d'on sortirà un ramal principal que travessant la carretera Ma-1 continuarà pel carril bici paral·lel a aquesta carretera fins arribar al nucli urbà del Port d'Andratx.

En arribar el ramal principal al nucli urbà sortiran dos ramals secundaris. Un cap al nord, pel carrer Saulet Roca per distribuir la xarxa per tot el nord del nucli urbà del Port d'Andratx, i un altre cap al sud pel camí Vell de Cala Llamp per distribuir la xarxa per tot el sud del nucli urbà del Port d'Andratx.

Des d'aquests ramals la xarxa es ramificarà per generar la xarxa de distribució per realitzar el subministrament a usuaris domèstics i comercials del nucli urbà i de zones pròximes a aquest.

Pressupost: 2.613.191,91 €.

Aquesta informació es fa pública per al coneixement general i, especialment, per als propietaris i la resta de titulars afectats per l'execució de les obres perquè aquests, com a interessats, puguin examinar el projecte de la instal·lació esmentada a la seu de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius (c. del Gremi de Corredors, 10, polígon de Son Rossinyol, 1a planta, 07009 Palma), així com a la seu electrònica, http://energia.caib.es.

Al mateix temps, s'hi poden formular les al·legacions que es considerin pertinents en el termini de vint dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci.

 

Palma, 24 de febrer de 2020

El director general d'Energia i Canvi Climàtic

Aitor Urresti González