Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 2259
Extracte de la Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 25 de febrer de 2020 per la qual es convoquen ajuts d’escolarització per als alumnes escolaritzats als centres d’educació infantil privats autoritzats de la xarxa educativa complementària a la xarxa d’escoletes públiques de les Illes Balears durant el curs 2019-2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Codi identificació BDNS 497763

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

Alumnes escolaritzats en centres educació infantil de primer cicle de la Xarxa educativa complementària a la xarxa d'escoletes públiques que compleixin els requisits següents:

1.Beneficiaris directes:

- Alumnes que es troben en situació d'acolliment acreditada mitjançant un certificat del director del centre d'acolliment o de l'òrgan competent.

- Alumnes víctima de violència de gènere. Aquesta condició s'ha d'acreditar mitjançant la presentació d'una còpia compulsada de l'ordre de protecció a favor de la víctima o, si n'és el cas, de la sentència definitiva condemnatòria per fets constitutius de violència de gènere. També es pot acreditar mitjançant qualsevol dels mitjans establerts en l'article 78.2 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes (BOIB núm. 99, de 4 d'agost).

- Alumnes que tenguin la condició de refugiat (ells o els seus pares o tutors).

2. Beneficiaris per barem:

- Alumnes en els quals concorren condicions econòmiques o sociofamiliars desfavorables, d'acord amb els criteris que es recullen en el punt vuitè d'aquestes bases i en funció de la disponibilitat pressupostària.

Segon. Objecte

Convocar ajuts per finançar part o la totalitat del cost del servei d'escolarització de l'alumnat que durant el curs 2019-2020 cursi estudis de primer cicle d'educació infantil, afavorir l'escolarització i compensar l'alumnat escolaritzat en unitats del primer cicle d'educació infantil que per conveni formen part de la xarxa educativa complementària a la xarxa d'escoletes públiques a data de publicació d'aquesta Resolució.

Tercer. Bases reguladores

L'Ordre de la consellera d'Educació i Cultura d'1 de juliol de 2009 per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d'educació i cultura, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 100, d'11 de juliol de 2009.

Quart. Quantia

L'import de la convocatòria és d'un màxim de 385.000 euros.

 

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

Deu dies dies naturals, comptadors des de l'endemà de la publicació de la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 26 de febrer de 2020

El secretari general Tomeu Barceló Rosselló Per delegació de competències segons Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca  de 26 d'agost de 2019 (BOIB núm.118 de 27 d'agost de 2019)