Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 2250
Correcció d’errates advertides en la publicació de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 3 de febrer de 2020 per la qual es convoquen les proves selectives d’ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de professors d’ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, de professors d’escoles oficials d’idiomes, de professors de música i arts escèniques, de professors d’arts plàstiques i disseny i de mestres a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 24, de 25 de febrer de 2020 (edicte núm. 2027), s'han detectat errates  tant en la versió catalana com en la versió castellana comeses en la maquetació del text per la publicació de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 3 de febrer de 2020 per la qual es convoquen les proves selectives d'ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, de professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques, de professors d'arts plàstiques i disseny i de mestres a les Illes Balears.

Els errors comesos en els treballs de maquetació consisteixen, en la versió catalana: publicació en l'orde incorrecte dels annexes 7 i 8, i omissió de l'annex 9. En la versió castellana: publicació en l'orde incorrecte dels annexes 7 a 9 i duplicitat de l'annex 9.

Per això, d'acord amb els articles 19.2 i 19.4 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, dict la següent

Resolc

Rectificar les errates advertides en la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de les versions catalana i castellana de la de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 3 de febrer de 2020 per la qual es convoquen les proves selectives d'ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, de professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques, de professors d'arts plàstiques i disseny i de mestres a les Illes Balears. Atesa la naturalesa de l'error la rectificació es fa tornant a publicar els annexos 7 a 9 de l'edicte.

 

Palma, 27 de febrer de 2020

La secretària general María Asunción Sáez Amer

Documents adjunts