Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 2226
Resolució d'Alcaldia número 26, de 27 de febrer de 2020, de modificació de la delegació de competències arran de la presa de possessió d’una regidora del Grup Municipal Unidas Podemos-Gent per Ciutadella (UP-GxC), (exp. 2019/006774)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Alcaldia, mitjançant la Resolució número 26, de 27 de febrer de 2020, va adoptar l'acord següent:

«Assumpte: modificació de la delegació de competències arran de la presa de possessió d'una regidora del Grup Municipal Unidas Podemos-Gent per Ciutadella (UP-GxC)

Mitjançant la Resolució d'Alcaldia número 82, de 5 de juliol de 2019, es va aprovar l'organització dels serveis administratius de l'Ajuntament i de la delegació de competències als regidors;

Atesa la presa de possessió de la regidora senyora Carla Gener Marquès en el Ple ordinari de dia 20 de febrer de 2020, en substitució per renúncia de la senyora Fàtima Anglada Ametller, es fa necessari fer un canvi en la delegació de competències;

Els serveis afectats són els següents:

  • SERVEI D'ATENCIÓ CIUTADANA
  • SERVEI DE TRANSPARÈNCIA I POLÍTICA COMUNICATIVA
  • SERVEI DE MOBILITAT
  • SERVEI D'IGUALTAT I COOPERACIÓ

Per tot l'exposat,

RESOLC

PRIMER: Modificar la delegació de competències del Servei d'Atenció Ciutadana; del Servei de Transparència i Política Comunicativa; del Servei de Mobilitat; i del Servei d'Igualtat i Cooperació, en el sentit següent:

DE L'ÀREA D'ORGANITZACIÓ I SEGURETAT CIUTADANA:

  • SERVEI D'ATENCIÓ CIUTADANA

Aquest servei inclou: OAC, Inspecció, Servei de Defensa del Ciutadà, Consum

A la regidora Sra. CARLA GENER MARQUÈS, les facultats de dirigir, gestionar i resoldre mitjançant actes administratius que afectin terces en temes d'ATENCIÓ CIUTADANA (OAC, INSPECCIÓ, SERVEI DE DEFENSA DEL CIUTADÀ, CONSUM).

  • SERVEI DE POLÍTICA COMUNICATIVA

Es deixen sense efecte les delegacions fetes en aquesta matèria al regidor Sr. SERGIO SERVERA MORENO, mitjançant la Resolució d'Alcaldia número 82 de dia 5 de juliol de 2019, que passaran a ser exercides per l'Alcaldia.

DE L'ÀREA DE TERRITORI I ENTORN I SERVEIS URBANS:

  • SERVEI DE MOBILITAT

Inclou els serveis següents: Mobilitat Sostenible, transport públic, taxi.

Al regidor Sr. SERGIO SERVERA MORENO, les facultats de dirigir, gestionar i resoldre mitjançant actes administratius que afectin tercers amb relació a MOBILITAT SOSTENIBLE, TRANSPORT PÚBLIC, TAXI.

 

DE L'ÀREA SOCIOEDUCATIVA I DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA:

  • SERVEI D'IGUALTAT I COOPERACIÓ

A la regidora Sra. CARLA GENER MARQUÈS, les facultats de dirigir, gestionar i resoldre mitjançant actes administratius que afectin tercers amb relació a IGUALTAT I COOPERACIÓ.

SEGON: Manar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), d'acord amb l'article 44 del ROF, de la qual se'n donara compte al Ple de l'Ajuntament en la primera sessió que se celebri.»

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Ciutadella de Menorca, 27 de febrer de 2020

L'alcaldessa

Joana Gomila Lluch