Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 2189
Modificació del Pla estratègic de subvencions del Consell de Mallorca per a l’any 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell de Mallorca, reunit en sessió de 26 de febrer de 2020, ha adoptat l'Acord següent:

"

1. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, amb la finalitat de millorar l'eficàcia de la gestió de les subvencions, estableix la necessitat d'elaborar, per part dels òrgans de les administracions públiques que proposin l'establiment de subvencions, un Pla estratègic de subvencions, que introdueixi una connexió entre els objectius i efectes que es pretenen obtenir, amb els costos previsibles i les seves fonts de finançament, amb l'objectiu d'adequar les necessitats públiques a cobrir a través de les subvencions amb les previsions de recursos disponibles. Es tracta d'un instrument de planificació de les polítiques públiques que tinguin per objecte el foment d'una activitat d'utilitat pública o interès social o de promoció d'una finalitat pública.

2. D'acord amb l'article 5 de l'Ordenança general de subvencions de la Corporació, aprovada per Acord del Ple de 23 de desembre de 2016 (BOIB núm. 21, de 18 de febrer de 2017) i modificada per Acord de 14 de juny de 2018 (BOIB núm. 96, de 4 d'agost de 2018) (en endavant l'Ordenança), correspon al conseller competent en matèria d'Hisenda proposar al Consell Executiu l'aprovació del Plans estratègics de subvencions conforme a la informació i les propostes que, amb aquesta finalitat, presenten els departaments del Consell de Mallorca, els organismes autònoms que en depenen i els ens públics atorgants.

3. Atès el que disposa el Decret de la Presidència del Consell de Mallorca pel qual es determina l'organització del Consell Insular de Mallorca (BOIB núm. 167 de 12 de desembre de 2019).

4. En data 22 de gener de 2019 el Consell Executiu del Consell de Mallorca va adoptar, entre d'altres, l'acord d'aprovació del Pla estratègic de subvencions del Consell de Mallorca per a l'anualitat 2020.

5. En aquest acord del Consell Executiu de 22 de gener de 2020 es va incloure al Pla estratègic de subvencions del Consell de Mallorca, entre d'altres, el programa de promoció econòmica (43110) on hi consta la convocatòria corresponent a “Subvencions per a la promoció econòmica local”. En relació amb aquesta subvenció i d'acord amb la memòria justificativa de data 12 de febrer de 2020 emesa pel Director Insular de Promoció Econòmica i Producte Local, es considera necessari la seva modificació, per una banda, per incloure entre els seus sectors beneficiaris a les societats cooperatives, atès que “es troben entre el grup de les societats d'interès social dins de les societats mercantils, són molt típiques del sector primari i es tracta d'una forma societària molt estesa per la que opten cada cop més els emprenedors”. I, per l'altra banda, per incorporar la corresponent aplicació pressupostària, és a dir la 65.43110.47900 relativa a “Altres transferències a empreses promoció econòmica”. En conseqüència, des del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local com a responsable d'aquesta convocatòria, s'ha remès, en data 13 de febrer de 2020 al Departament d'Hisenda i Funció Pública, proposta de modificació, signada pel conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, perquè es tramiti l'aprovació de la citada modificació per part del Consell Executiu.

6. En el mateix Pla estratègic de subvencions del Consell de Mallorca de l'any 2020 es va incloure el programa relatiu a la Promoció Esportiva (34101) del Departament de Turisme i Esports, on constaven les convocatòries que es relacionen a continuació i que, mitjançant proposta signada pel conseller executiu de Turisme i Esports de data 19 de febrer de 2020, es proposen modificar pels següents motius:

  1.  En relació amb les convocatòries de subvencions “per a entitats participants en els Jocs Esportius Escolars”, pel “desenvolupament de l'activitat esportiva dels clubs esportius de Mallorca” i “per a entitats sense ànim de lucre pel desenvolupament d'esdeveniments i competicions esportives a Mallorca durant l'any 2020”, el citat Departament ha observat una errada material a l'apartat de procediment i règim de concessió perquè consten com a convocatòries públiques en règim de concurrència i, en canvi, les tres convocatòries s'han de tramitar mitjançant procediment de règim de concurrència no competitiva, atès que, com s'indica a la citada proposta, “existeix un import mínim inicial que rebran les entitats que reuneixin els requisits per accedir a la subvenció”.
  2.  A més, respecte la convocatòria de “desenvolupament de l'activitat esportiva dels clubs esportius de Mallorca” també s'esmena una errada en l'import del Pla i s'incrementa la previsió inicial d'import a concedir en el marc d'aquesta convocatòria.
  3.  Igualment, en relació amb la convocatòria de subvencions “per a entitats sense ànim de lucre pel desenvolupament d'esdeveniments i competicions esportives a Mallorca durant l'any 2020” s'ha detectat una errada material de transcripció del cost previst i es proposa esmenar.

7. El Departament de Turisme i Esports, a més, proposa incloure al Pla estratègic de subvencions un nou programa relatiu a instal·lacions esportives (34201) amb una convocatòria de subvencions destinada a donar suport a les entitats locals de Mallorca en la creació i manteniment de les infraestructures esportives exteriors. Aquest Departament motiva aquesta proposta en la necessitat de “millorar els espais públics destinats a la pràctica de l'esport i activitat física, ja sigui de forma intensiva o esporàdica,” fet que “promou i facilita la pràctica esportiva de la ciutadania, amb els efectes positius que dita activitat comporta en la societat.”

8. A l'esmentat Pla també es va incloure el programa de promoció cultural (33430) del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, on hi consten les convocatòries que es detallen a continuació i que, mitjançant proposta signada per la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística de data 20 de febrer de 2020, es proposen modificar pels següents motius:

  1.  En relació amb la “convocatòria d'ajuts per espais de creació artística contemporània i a les sales alternatives d'exhibició” s'ha observat, per part del citat Departament, que el contingut del pla aprovat no reflecteix correctament la naturalesa d'aquesta convocatòria i que el mateix Departament havia treballat en aquesta línia de subvencions per a l'any 2020, plantejant-la com una convocatòria de concurrència no competitiva, a diferència de com s'havia tramitat en exercicis anteriors. Per tant, el canvi proposat consisteix en la modificació de la casella de procediment i règim de concessió perquè s'inclogui que es tracta d'un procediment de concurrència no competitiva.
  2.  A la “convocatòria de subvencions per associacions per a l'edició de llibres, fonogrames i audiovisuals”, l'esmentat Departament ha observat que en el document que es va trametre per a l'aprovació de l'esmentat Pla estratègic de subvencions es va indicar, per error material, que aquesta convocatòria es configurava amb un règim de concurrència no competitiva quan, en canvi, es tracta d'una convocatòria en règim de concurrència competitiva. Per aquest motiu es proposa esmenar el citat error material modificant la casella de procediment i règim de concessió perquè s'inclogui que aquesta convocatòria es tramitarà mitjançant procediment de concurrència competitiva.

9. Al referit Pla també es va incloure el programa de patrimoni històric (33620) del mateix Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística on hi constaven les tres convocatòries que es relacionen a continuació i que, mitjançant la citada proposta de la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística de data 20 de febrer de 2020, també es proposa modificar perquè atenent a la seva naturalesa, finalitats i objecte es considera necessari integrar-les en una única convocatòria, amb tres línies d'actuació, així com incloure una referència a que es tracta d'una convocatòria de caràcter pluriennal que afecta a les anualitats 2020, 2021 i 2022. En cap cas aquesta modificació suposa una variació dels imports totals de les tres convocatòries, ni de les aplicacions pressupostàries. En concret les tres convocatòries que es proposa integrar són:

  1. “A universitats: projectes recerca en matèria arqueològica paleontològica”
  2. “Convocatòria projectes recerca en matèria arqueològica paleontològica. Ajuntaments”
  3. “Convocatòria projectes recerca en matèria arqueològica paleontològica. Particulars”

10. El Departament d'Hisenda i Funció Pública, una vegada rebudes les propostes del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, del Departament de Turisme i Esports, i del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, ha coordinat l'elaboració de la modificació del Pla estratègic de subvencions de la Corporació d'acord amb les previsions pressupostàries per a l'exercici 2020, que ha de servir de marc per a la concessió de les subvencions resultants de les convocatòries que es publiquin al llarg de l'any.

11. Les quanties que es preveuen en aquest Pla tenen un caràcter merament estimatiu, de manera que l'alteració eventual a l'alça o a la baixa de les previstes a l'hora d'aprovar les ajudes no requereixen la modificació de les previsions quantitatives que es contenen en el Pla.

Per tot això, el Consell Executiu del Consell de Mallorca, a proposta del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, d'acord amb l'atribució conferida a l'article 36.h) del Reglament orgànic del Consell de Mallorca (BOIB núm. 89, de 19 de juliol de 2018), adopta el següent:

ACORD

Primer.- APROVAR la modificació del Pla estratègic de subvencions del Consell de Mallorca per a l'any 2020, d'acord amb el detall següent:

a. Modificar el Pla perquè respecte les línies de subvenció del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local

Allà on diu:

DEPARTAMENT O ENTITAT:

PROMOCIÓ ECONÒMICA I DESENVOLUPAMENT LOCAL

PROGRAMA:

43110  PROMOCIÓ ECONÒMICA

DENOMINACIÓ:

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A LA PROMOCIÓ ECONÒMICA LOCAL

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

Fomentar la realització d'esdeveniments amb repercussió sobre l'economia local i el producte local.

 

Iniciatives per a dinamitzar i promoure el petit i mitjà comerç.

 

Promoure els projectes d'emprenedors i empresaris locals.

 

- Associacions i entitats no lucratives.

 

- Ajuntaments.

 

- Mancomunitats

 

- Associacions empresarials del petit i mitjà comerç i federacions d'associacions empresarials del petit i mitjà comerç

 

- L1. Realització d'esdeveniments per part d'entitats sense ànim de lucre.

 

- L2. Realització d'esdeveniments per part d'entitats locals.

 

- L3. Suport a les iniciatives i projectes que incentivin als emprenedors i empresaris locals per part d'entitats locals.

 

- L4. Iniciatives de promoció del petit i mitjà comerç, per part de les associacions empresarials del petit i mitjà comerç i federacions d'associacions empresarials del petit i mitjà comerç

 

65.43110.46200

 

65.43110.46300

 

65.43110.48900

 

65.43110.76200

 

Convocatòria pública en règim de concurrència no competitiva.

 

 

2020 - 838.600,00 €

 

2021 - 838.600,00 €

 

2022 - 838.600,00 €

 

 

Anualitat 2020

Ha de dir:

DEPARTAMENT O ENTITAT:

PROMOCIÓ ECONÒMICA I DESENVOLUPAMENT LOCAL

PROGRAMA:

43110  PROMOCIÓ ECONÒMICA

DENOMINACIÓ:

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A LA PROMOCIÓ ECONÒMICA LOCAL

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

Fomentar la realització d'esdeveniments amb repercussió sobre l'economia local i el producte local.

 

Iniciatives per a dinamitzar i promoure el petit i mitjà comerç.

 

Promoure els projectes d'emprenedors i empresaris locals.

 

- Associacions i entitats no lucratives.

 

- Societats cooperatives

 

- Ajuntaments.

 

- Mancomunitats

 

- Associacions empresarials del petit i mitjà comerç i federacions d'associacions empresarials del petit i mitjà comerç.

 

- L1. Realització d'esdeveniments per part d'entitats sense ànim de lucre i societats cooperatives

 

- L2. Realització d'esdeveniments per part d'entitats locals.

 

- L3. Suport a les iniciatives i projectes que incentivin als emprenedors i empresaris locals per part d'entitats locals.

 

- L4. Iniciatives de promoció del petit i mitjà comerç, per part de les associacions empresarials del petit i mitjà comerç i federacions d'associacions empresarials del petit i mitjà comerç

 

65.43110.46200

 

65.43110.46300

 

65.43110.48900

 

65.43110.47900

 

65.43110.76200

 

Convocatòria pública en règim de concurrència no competitiva.

 

 

2020 - 838.600,00 €

 

2021 - 838.600,00 €

 

2022 - 838.600,00 €

 

 

Anualitat 2020

b. Modificar el Pla perquè respecte les línies de subvenció corresponents al Departament de Turisme i Esports,

Allà on diu:

DEPARTAMENT O ENTITAT:

TURISME I ESPORTS

PROGRAMA:

PROMOCIÓ ESPORTIVA (34101)

DENOMINACIÓ:

Convocatòria de subvencions per a entitats participants en els Jocs Esportius Escolars

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

Col·laborar amb les entitats que participen en els Jocs Esportius Escolars, mitjançant una convocatòria de subvencions per a l'adquisició de material i roba esportiva i altres despeses necessàries pel desenvolupament de l'activitat esportiva.

 

Els Jocs Esportius Escolars són activitats d'iniciació a l'esport per als més petits organitzades pel Consell Insular de Mallorca. Els al·lots i al·lotes hi participen a través d'AMIPAS i clubs esportius. Mitjançant aquesta convocatòria es vol recolçar a aquestes entitats subvencionant l'adquisició de roba i de material esportiu i altres despeses necessàries pel desenvolupament de l'activitat esportiva.

 

Entitats sense ànim de lucre que participen en els Jocs Esportius Escolars organitzats pel Consell de Mallorca

 

Subvencions per a entitats participants en els Jocs Esportius Escolars

 

30.34101.48901

 

Convocatòria pública en règim de concurrència competitiva.

 

Exercici 2020 (100.000,00 €)

 

Exercici 2021 (100.000,00 €)

 

Exercici 2022 (100.000,00 €)

 

 

 Exercici 2020

Ha de dir:

DEPARTAMENT O ENTITAT:

TURISME I ESPORTS

PROGRAMA:

PROMOCIÓ ESPORTIVA (34101)

DENOMINACIÓ:

Convocatòria de subvencions per a entitats participants en els Jocs Esportius Escolars

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

Col·laborar amb les entitats que participen en els Jocs Esportius Escolars, mitjançant una convocatòria de subvencions per a l'adquisició de material i roba esportiva i altres despeses necessàries pel desenvolupament de l'activitat esportiva.

 

Els Jocs Esportius Escolars són activitats d'iniciació a l'esport per als més petits organitzades pel Consell Insular de Mallorca. Els al·lots i al·lotes hi participen a través d'AMIPAS i clubs esportius. Mitjançant aquesta convocatòria es vol donar suport a aquestes entitats subvencionant l'adquisició de roba i de material esportiu i altres despeses necessàries pel desenvolupament de l'activitat esportiva.

 

Entitats sense ànim de lucre que participen en els Jocs Esportius Escolars organitzats pel Consell de Mallorca

 

Subvencions per a entitats participants en els Jocs Esportius Escolars

 

30.34101.48901

 

Convocatòria pública en règim de concurrència no competitiva.

 

Exercici 2020 (100.000,00 €)

 

Exercici 2021 (100.000,00 €)

 

Exercici 2022 (100.000,00 €)

 

 Exercici 2020

Allà on diu:

DEPARTAMENT O ENTITAT:

TURISME I ESPORTS

PROGRAMA:

PROMOCIÓ ESPORTIVA (34101)

DENOMINACIÓ:

Convocatòria de subvencions pel desenvolupament de l'activitat esportiva dels clubs esportius de Mallorca

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

Col·laborar amb els clubs esportius de Mallorca en el desenvolupament de la seva activitat, mitjançant una convocatòria de subvencions.

 

Promoure i facilitar l'accés a l'esport i a la seva pràctica individual i col·lectiva, sempre dins de l'àmbit de competències en matèria esportiva del Consell de Mallorca.

 

Donar suport als clubs esportius de Mallorca que tinguin esportistes en  edat escolar per a facilitar l'accés dels més petits a través dels clubs esportius, subvencionant despeses corrents derivades de l'activitat del club.

 

Clubs esportius que tinguin nins o nines en edat escolar federats

 

Convocatòria de subvencions pel desenvolupament de l'activitat esportiva dels clubs esportius de Mallorca

 

30.34101.48901

 

Convocatòria pública en règim de concurrència competitiva.

 

Exercici 2020 (150.00,00 €)

 

Exercici 2021 (150.00,00 €)

 

Exercici 2022 (150.00,00 €)

 

Exercici 2020

Ha de dir:

DEPARTAMENT O ENTITAT:

TURISME I ESPORTS

PROGRAMA:

PROMOCIÓ ESPORTIVA (34101)

DENOMINACIÓ:

Convocatòria de subvencions pel desenvolupament de l'activitat esportiva dels clubs esportius de Mallorca

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

Col·laborar amb els clubs esportius de Mallorca en el desenvolupament de la seva activitat, mitjançant una convocatòria de subvencions.

 

Promoure i facilitar l'accés a l'esport i a la seva pràctica individual i col·lectiva, sempre dins de l'àmbit de competències en matèria esportiva del Consell de Mallorca.

 

Donar suport als clubs esportius de Mallorca que tinguin esportistes en  edat escolar per facilitar l'accés dels més petits a través dels clubs esportius, subvencionant despeses corrents derivades de l'activitat del club.

 

Clubs esportius que tinguin nins o nines en edat escolar federats

 

Convocatòria de subvencions pel desenvolupament de l'activitat esportiva dels clubs esportius de Mallorca

 

30.34101.48901

 

Convocatòria pública en règim de concurrència no competitiva.

 

Exercici 2020 (200.000,00 €)

 

Exercici 2021 (200.000,00 €)

 

Exercici 2022 (200.000,00 €)

 

Exercici 2020

 

Allà on diu:

DEPARTAMENT O ENTITAT:

TURISME I ESPORTS

PROGRAMA:

PROMOCIÓ ESPORTIVA (34101)

DENOMINACIÓ:

Convocatòria de subvencions per a entitats sense ànim de lucre pel desenvolupament d'esdeveniments i competicions esportives a Mallorca durant l'any 2020

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

En el desenvolupament d'activitats esportives en molts casos per seguretat és necessari comptar amb la presencia de serveis sanitaris per donar garanties de seguretat al desenvolupament segur de dites activitats.  D'altra banda premiar l'esforç en el desenvolupament de les activitats esportives és un element, a més de tradicional, fomenta la cultura de l'esforç i la dedicació que resulta consubstancial a la pràctica de l'esport entre els més petits.

 

La Direcció Insular d'Esports vol subvencionar, mitjançant la corresponent convocatòria de subvencions, aquestes despeses que es donen a les activitats esportives que es desenvoluparan a Mallorca l'any 2020, col·laborant amb les entitats privades sense ànim de lucre que, durant l'any 2020, desenvolupin activitats o esdeveniments esportius.

 

Entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupin en 2020 esdeveniments esportius.

 

Convocatòria de subvencions d'ambulàncies i trofeus

 

30.34101.48901

 

Convocatòria pública en règim de concurrència competitiva.

 

Exercici 2020 (100.00,00 €)

 

Exercici 2021  (100.00,00 €)

 

Exercici 2022  (100.00,00 €)

 

Exercici 2020

Ha de dir:

DEPARTAMENT O ENTITAT:

TURISME I ESPORTS

PROGRAMA:

PROMOCIÓ ESPORTIVA (34101)

DENOMINACIÓ:

Convocatòria de subvencions per a entitats sense ànim de lucre pel desenvolupament d'esdeveniments i competicions esportives a Mallorca durant l'any 2020

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

En el desenvolupament d'activitats esportives en molts casos per seguretat és necessari comptar amb la presencia de serveis sanitaris per donar garanties de seguretat al desenvolupament segur de dites activitats.  D'altra banda premiar l'esforç en el desenvolupament de les activitats esportives és un element, a més de tradicional, fomenta la cultura de l'esforç i la dedicació que resulta consubstancial a la pràctica de l'esport entre els més petits.

 

La Direcció Insular d'Esports vol subvencionar, mitjançant la corresponent convocatòria de subvencions, aquestes despeses que es donen a les activitats esportives que es desenvoluparan a Mallorca l'any 2020, col·laborant amb les entitats privades sense ànim de lucre que, durant l'any 2020, desenvolupin activitats o esdeveniments esportius.

 

Entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupin en 2020 esdeveniments esportius.

 

Convocatòria de subvencions d'ambulàncies i trofeus

 

30.34101.48901

 

Convocatòria pública en règim de concurrència no competitiva.

 

Exercici 2020 (100.000,00 €)

 

Exercici 2021  (100.000,00 €)

 

Exercici 2022  (100.000,00 €)

 

Exercici 2020

c. Incloure al Pla la següent línia de subvenció corresponent al Departament de Turisme i Esports,

DEPARTAMENT O ENTITAT:

TURISME I ESPORTS

PROGRAMA:

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES (34201)

DENOMINACIÓ:

Convocatòria de subvencions destinades a instal·lacions esportives que permetin la pràctica d'activitat física a l'exterior

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

Donar suport a les EELL (ajuntaments, ens públics municipals i EELL menors) en la creació i millora dels seus espais esportius exteriors així com l'adquisició del material esportiu inventariable.

 

Entitats locals i entitats locals menors de Mallorca (excepte Palma)

 

Convocatòria de subvencions destinades a instal·lacions esportives que permetin la pràctica d'activitat física a l'exterior

 

30.34201.76200

 

30.34201.76800

 

Convocatòria pública en règim de concurrència no competitiva

 

Exercici 2020

(1.000.000,00 €)

 

Exercici 2020

d. Modificar el Pla perquè respecte les línies de subvenció corresponents al Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística,

Allà on diu:

DEPARTAMENT O ENTITAT:

CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

PROGRAMA:

PROMOCIÓ CULTURAL (33430)

DENOMINACIÓ:

Convocatòria d'ajuts per espais de creació artística contemporània i a les sales alternatives d'exhibició

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

- Promoure la creació, el manteniment i la millora dels espais de creació artística i cultural contemporània i de les sales alternatives d'exhibició de Mallorca i de la seva gestió

 

- Persones jurídiques (empreses) i físiques (empresaris individuals)

 

- Associacions

 

L1:  gestió i manteniment dels espais de creació artística i cultural contemporània i de les sales alternatives d'exhibició destinats a empreses.

 

L2:  Ajudes a la gestió i manteniment dels espais de creació artística i cultural contemporània i de les sales alternatives d'exhibició destinats a entitats associatives.

 

20 33430 47906

(80.000  €)

 

20 33430 48904

(40.000  €)

 

Convocatòria pública en règim de concurrència competitiva

 

2020 - 120.000 €

 

2021 - 120.000 €

 

2022 - 120.000 €

 

1 agost de 2019 a 31 de juliol de 2020

Ha de dir:

DEPARTAMENT O ENTITAT:

CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

PROGRAMA:

PROMOCIÓ CULTURAL (33430)

DENOMINACIÓ:

Convocatòria d'ajuts per espais de creació artística contemporània i a les sales alternatives d'exhibició

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

- Promoure la creació, el manteniment i la millora dels espais de creació artística i cultural contemporània i de les sales alternatives d'exhibició de Mallorca i de la seva gestió

 

- Persones jurídiques (empreses) i físiques (empresaris individuals)

 

- Associacions

 

L1:  Gestió i manteniment dels espais de creació artística i cultural contemporània i de les sales alternatives d'exhibició destinats a empreses.

 

L2:  Ajudes a la gestió i manteniment dels espais de creació artística i cultural contemporània i de les sales alternatives d'exhibició destinats a entitats associatives.

 

20 33430 47906

(80.000  €)

20 33430 48904

(40.000 €)

 

Convocatòria pública en règim de concurrència no competitiva

 

2020 - 120.000 €

 

2021 - 120.000 €

 

2022 - 120.000 €

 

1 agost de 2019 a 31 de juliol de 2020

Allà on diu:

DEPARTAMENT O ENTITAT:

CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

PROGRAMA:

PROMOCIÓ CULTURAL (33430)

DENOMINACIÓ:

Convocatòria de subvencions per associacions per a l'edició de llibres, fonogrames i audiovisuals

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

Recolzar al teixit associatiu per a l'edició de llibres, fonogrames i audiovisuals

 

Associacions sense ànim de lucre de l'àmbit cultural

 

Subvenció a entitats associatives per l'edició de llibres, fonogrames i audiovisuals

 

20 33430 48905

 

Convocatòria pública en règim de concurrència no competitiva

 

2020 - 0 €

 

2021 - 20.000,00 €

 

2022 - 20.000,00 €

 

Darrer quadrimestre de 2019 i tot l'any 2020

Ha de dir:

DEPARTAMENT O ENTITAT:

CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

PROGRAMA:

PROMOCIÓ CULTURAL (33430)

DENOMINACIÓ:

Convocatòria de subvencions per associacions per a l'edició de llibres, fonogrames i audiovisuals

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

Donar suport al teixit associatiu per a l'edició de llibres, fonogrames i audiovisuals

 

Associacions sense ànim de lucre de l'àmbit cultural

 

Subvenció a entitats associatives per l'edició de llibres, fonogrames i audiovisuals

 

20 33430 48905

 

Convocatòria pública en règim de concurrència competitiva

 

2020 - 0 €

 

2021 - 20.000,00 €

(Convocatòria 2020)

 

2022 - 20.000,00 €

(Convocatòria 2021)

 

Darrer quadrimestre de 2019 i tot l'any 2020

Allà on diu:

DEPARTAMENT O ENTITAT:

CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

PROGRAMA:

PATRIMONI HISTORIC (33620)

DENOMINACIÓ:

A universitats: projectes recerca en matèria arqueològica paleontològica

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

La recuperació i posada en valor del patrimoni arqueològic i paleontològic de Mallorca

 

Universitats

 

A universitats: projectes recerca en matèria arqueològica paleontològica

 

20 33620 45390

 

Convocatòria pública en règim de concurrència competitiva

 

2020 - 100.000 €

 

2021 - 100.000 €

 

2022 - 100.000 €

 

L'anualitat de 2020

 

DEPARTAMENT O ENTITAT:

CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

PROGRAMA:

PATRIMONI HISTORIC (33620)

DENOMINACIÓ:

Convocatòria projectes recerca en matèria arqueològica paleontològica. Ajuntaments.

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

La recuperació i posada en valor del patrimoni arqueològic i paleontològic de Mallorca.

 

Ajuntaments

 

A ajuntaments: projectes recerca en matèria arqueològica paleontològica

 

20 33620 46200

 

Convocatòria pública en règim de concurrència competitiva

 

2020 - 100.000 €

 

2021 - 100.000 €

 

2022 - 100.000 €

 

L'anualitat de 2020

(...)

DEPARTAMENT O ENTITAT:

CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

PROGRAMA:

PATRIMONI HISTORIC (33620)

DENOMINACIÓ:

Convocatòria projectes recerca en matèria arqueològica paleontològica. Particulars.

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

La recuperació i posada en valor del patrimoni arqueològic i paleontològic de Mallorca

 

Investigadors i centres de recerca

 

A particulars: projectes recerca en matèria arqueològica paleontològica

 

20 33620 48900

 

Convocatòria pública en règim de concurrència competitiva

 

2020 - 100.000 €

 

2021 - 100.000 €

 

2022 - 100.000 €

 

L'anualitat de 2020

Ha de dir:

DEPARTAMENT O ENTITAT:

CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

PROGRAMA:

PATRIMONI HISTORIC (33620)

DENOMINACIÓ:

Convocatòria de subvencions per a projectes de recerca en matèria arqueològica i paleontològica, pluriennal 2020-2022.

 

 

 

 

 

 

 

Objectius Estratègics

Sectors beneficiaris

Línies de subvenció

Aplicacions pressupostàries

Procediment i règim de concessió

Cost previst

(3 anys)

Termini d'execució

 

La recuperació i posada en valor del patrimoni arqueològic i paleontològic de Mallorca, Cabrera i illots adjacents

 

- Ajuntaments

 

- Investigadors i centres de recerca

 

- Universitats

 

L1 (ajuntaments):Projectes d'estudis sobre recerca o elements mobles recuperats en matèria arqueològica i/o paleontològica.

 

L2 (particulars): Projectes d'estudis sobre recerca o elements mobles recuperats en matèria arqueològica i/o paleontològica.

 

L3 (universitats): Projectes d'estudis sobre recerca o elements mobles recuperats en matèria arqueològica i/o paleontològica.

 

20 33620 46200

(100.000 €)

 

20 33620 48900

(100.000 €)

 

20 33620 45390

(100.000 €)

 

Convocatòria pública pluriennal en règim de concurrència competitiva

 

2020 - 300.000 €

 

2021 - 300.000 €

 

2022 - 300.000 €

 

De 2020 a 2022

Segon.- Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la seu electrònica de la Corporació.”

 

Palma, 26 de febrer de 2020

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Josep Lluís Colom Martínez