Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA

Núm. 2186
Aprovació inicial Projecte d'Urbanització i Dotació de Serveis de l'Unitat d'actuació 06PO de les NNSS de Planejament

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Exp. 1823/2019

Havent-se aprovat en Junta de Govern Local de 10 de febrer 2020, inicialment, el Projecte d'Urbanització i Dotació de Serveis de la Unitat d'Actuació 06PO de les NN SS de Planejament, promogut per la mercantil 888 CA PLANETA S.L. amb el següent detall:

Objecte:

Urbanització i Dotació de Serveis de la Unitat d'Actuació 06PO de las NN SS de Planejament.

Autor del Projecte

Col·legi Oficial

Número

Data

Mateo Estrany Pieras

Enginyer de Camí C.P.

9522

Novembre 2019

De conformitat amb l'article 79.4 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears i l'article 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, se sotmet a informació pública per termini d'un mes, comptat des de l'endemà al de publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a fi que els qui poguessin tenir-se per interessats en aquest expedient, puguin comparèixer i formular quantes al·legacions, suggeriments o reclamacions tinguin per convenient.

Al seu torn, estarà a la disposició dels interessats en la seu electrònica d'aquest Ajuntament (adreça  https://santjoandelabritja.sedelectronica.es. )

El present anunci servirà de notificació als interessats, en cas que no pugui efectuar-se la notificació personal de l'atorgament del tràmit d'audiència.

Durant el període d'informació pública, quedarà l'expedient a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-lo perquè es produeixin les al·legacions que s'estimin pertinents.

 

Sant Joan de Labritja, 21 de febrer de 2020

El batle

Antonio Marí Marí