Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

DELEGACIÓ ESPECIAL D'ECONOMIA I HISENDA A LES ILLES BALEARS

Núm. 2142
Resolució de la Delegació d'Economia i Hisenda en Illes Balears per la qual es convoca nova subhasta pública, i successives si s’escau, de béns mobles que se celebrarà el 28 de maig de 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Lot únic, en nova primera, i si s'escau, 2a, 3a o 4a subhastes, simultàniament en sobre tancat i també presencial al alça. 

Joies, bijuteria, coberteria, objectes personals i altres estris procedents d'expedient d'abintestat. 

Inventari General de Béns i Drets de l'Estat: No consta per procedir d'abintestats.

Expedient CIBI: 2019 007 00050.

Tipus de sortida en nova 1a subhasta TRES MIL CENT EUROS (3.100,00 €) 2a subhasta, DOS MIL SIS-CENTS TRENTA-CINC EUROS (2.635,00 €). En 3a subhasta, DOS MIL DOS-CENTS TRENTA-NOU EUROS AMB SETANTA-CINC CÈNTIMS (2.239,75 €). En 4a subhasta, MIL NOU-CENTS TRES EUROS AMB SETANTA-NOU CÈNTIMS (3.070,73 €).

Fiança: Per poder participar en la subhasta ha de lliurar-se davant la MESA un resguard de dipòsit (imprès model 060) a disposició d'aquesta Delegació, per import equivalent al 5 % del tipus de sortida, és a dir: de 155,00 € per participar en la nova 1a subhasta; 131,75 € per participar en la 2a subhasta;  111,99 € per participar en la 3a subhasta; i 95,19 € per participar en la 4a subhasta. La fiança que s'hagi presentat per participar en la 1a, 2a o 3a subhasta, també podrà utilitzar-se per participar a les següents subhastes, si s'escau.

Impostos: En principi, l'alienació d'aquests objectes quedaria subjecta i no exempta a l'IVA, al tipus del 21%. 

L'acte de la subhasta tindrà lloc el dia 28 de maig de 2019, a les 10 hores, en el saló d'Actes d'aquesta Delegació, carrer Gaspar Sabater núm. 3 de Palma. El termini de presentació d'ofertes en sobre tancat serà de 30 dies naturals a comptar des de l'endemà al dia de la publicació en el BOE de l'anunci de celebració de la subhasta. 

El Plec de condicions pel qual s'ha de regir la subhasta podrà recollir-se en el Servei de Patrimoni de l'Estat, situat en el 3r pis d'aquesta Delegació, C/ Gaspar Sabater, 3, de Palma, o consultar-lo a la pàgina web www.hacienda.gob.es apartat “Tablón de anuncios: subastas, convocatorias y sesiones informativas”. També es pot sol·licitar informació als telèfons 971 627156, així com concertar cita per comprovar els elements que formen part del lot. 

Per poder participar en la subhasta s'haurà de consignar en concepte de garantia, a la disposició del Delegat d'Economia i Hisenda, el 5 per 100 del tipus del lot que es tracti. Aquesta garantia podrà constituir-se en qualsevol modalitat prevista en la legislació de contractes del Sector Públic, i ha de ser dipositada en la Caixa General de Dipòsits o en les seves sucursals de les Delegacions d'Economia i Hisenda. 

 

Palma, 25 de febrer de 2020

El delegat d'Economia i Hisenda en Illes Balears

Luis Antonio Bachiller García