Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 2159
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 19 de febrer de 2020 per la qual s’aproven les llistes definitives de persones candidates i persones excloses del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea de cirurgia ortopèdica i traumatologia en el sector sanitari Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets i Fonaments de dret

1. Mitjançant la Resolució del director general del Servei de Salut de 7 de juny de 2019 (BOIB núm. 78/2019, de 13 de juny) es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea (FEA) de cirurgia ortopèdica i traumatologia en el sector sanitari Menorca. Aquesta convocatòria desenvolupa la Resolució del director general del Servei de Salut de 12 d'abril de 2019 (BOIB núm. 48/2019, de 13 d'abril) per la què es convocà un concurs oposició per cobrir places vacants de FEA en diverses especialitats, i que va establir les bases comunes que regeixen, en règim descentralitzat per sectors sanitaris, les proves selectives d'aquest procés.

2. Que ambdues resolucions apliquen el que disposen els acords del Consell de Govern de 27 de gener de 2017 (BOIB núm. 12/2017, de 28 de gener) i de 22 de desembre de 2017 (BOIB núm. 157/2017, de 23 de desembre), que aproven l'oferta d'ocupació pública del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears per a l'any 2017, i que varen ser modificats pels acords de 8 de juny de 2018 (BOIB núm. 72/2018, de 12 de juny) i de 21 de desembre de 2018 (BOIB núm. 160/2018, de 22 de desembre).

3. Amb la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de  17 de gener de 2020  (BOIB núm. 11/2020, de 25 de gener) es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses d'aquest concurs oposició.

4. Ha vençut el termini per presentar reclamacions o per esmenar els defectes detectats en les sol·licituds.

5. De conformitat amb la base 4.3 de la convocatòria, una vegada vençut el termini per presentar al·legacions o per esmenar errors, el director general del Servei de Salut ha de dictar una resolució per aprovar les llistes definitives de persones candidates i de persones excloses.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Aprovar les llistes definitives de persones candidates i de persones excloses del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de cirurgia ortopèdica i traumatologia en el sector sanitari Menorca, convocat a través de la Resolució a què es refereix el punt 1 de l'apartat «Fets i fonaments de dret».

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la pàgina  web del Servei de Salut (www.ibsalut.es) i en el tauler d'anuncis dels Serveis Centrals del Servei de Salut.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 19 de febrer de 2020

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears Julio Miguel Fuster Culebras Per delegació de la consellera de Salut i Consum (BOIB núm. 10/2016)

 

 

ANNEX Llistes definitives de persones candidates i persones excloses

Categoria: Facultatiu/facultativa especialista d'àrea de cirurgia ortopèdica i traumatologia

Sector sanitari Menorca

Llista de persones candidates torn lliure

Núm. doc. identitat

Llinatges, nom

416****5

Anciano Granadillo, Jose Ramon

417****2

Anglada Torres, Neus

243****8

Lopez Alcover, Alejandro

117****8

Mora De Sambricio, Ana

417****6

Morro Martí, Maria Rosa

Llista de persones excloses torn lliure

No n'hi ha.