Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 2044
Rectificació error material a les Bases específiques que han de regir la constitució d’una Borsa d’auxiliars administratius, personal laboral interí, de l'Ajuntament de Pollença

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Detectat error material a les Bases específiques que han de regir la constitució d'una Borsa d'auxiliars administratius, personal laboral interí, publicades al BOIB núm.  013, de 30 de gener de 2020.

Allà on diu:

“Fase d'oposició, puntuació 100 punts

Consistirà en respondre un qüestionari de cinquanta (50) preguntes amb respostes alternatives sobre el contingut del programa que figura com a annex. Respecte de la puntuació, es valorarà la resposta correcta amb 1,5 punts; la incorrecta, tant si ho és per haver deixat les quatre opcions en blanc com per haver assenyalat més d'una resposta, no tindrà valoració, i la pregunta amb resposta errònia es penalitzarà amb un terç del valor assignat a la resposta correcta (0,5). Per superar la prova s'ha d'obtenir almenys el 50% de la puntuació total.”

Ha de dir:

“Fase d'oposició, puntuació 100 punts

Consistirà en respondre un qüestionari de cinquanta (50) preguntes amb respostes alternatives sobre el contingut del programa que figura com a annex. Respecte de la puntuació, es valorarà la resposta correcta amb 2 punts; la incorrecta, tant si ho és per haver deixat les quatre opcions en blanc com per haver assenyalat més d'una resposta, no tindrà valoració, i la pregunta amb resposta errònia es penalitzarà amb un terç del valor assignat a la resposta correcta (0,66). Per superar la prova s'ha d'obtenir almenys el 50% de la puntuació total.”

La qual cosa es comunica als efectes corresponents

  

Pollença, 21 de febrer de 2020

El batle

Bartomeu Cifre Ochogavia