Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 2026
Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 18 de febrer de 2020 per la qual s’anul·la la qualificació professional SSC451_3, Promoció per a la Igualtat Efectiva de Dones i Homes, de la convocatòria del procediment d’acreditació de les competències professionals de 5 de desembre de 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Al BOIB núm. 166, de 10 de desembre de 2019, es va publicar la Resolució del conseller d'Educació, Universitat i recerca de 5 de desembre de 2019 per la qual es convoca el procediment per acreditar les competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació.

A les bases que han de regir aquesta convocatòria d'acreditació es convoca la qualificació professional SSC451_3, Promoció per a la Igualtat Efectiva de Dones i Homes, amb un total de 15 places.

Al punt setè de la Resolució esmentada s'especifica que es pot resoldre que, en el cas que el nombre d'inscrits admesos en una qualificació sigui molt inferior al nombre de places convocades, poden ampliar-se els terminis d'inscripció o, si n'és el cas, anul·lar-se la convocatòria d'aquesta qualificació.

Segons les inscripcions presentades del 3 al 13 de gener de 2020 per participar al procediment hi ha un total de 4 persones.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Anul·lar la qualificació professional SSC451_3, Promoció per a la Igualtat Efectiva de Dones i Homes, de la convocatòria del procediment d'acreditació de les competències professionals de 5 de desembre de 2019.

Segon

Fer cessar les persones designades en la Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors per la qual es nomenen les persones que han d'actuar com a membres de les comissions d'avaluació en el procediment d'acreditació de competències professionals convocat mitjançant la Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 5 de desembre de 2019 (BOIB núm. 5, de 11 de gener) com a membres de la comissió de la qualificació professional SSC451_3, Promoció per a la Igualtat Efectiva de Dones i Homes, com a conseqüència de l'anul·lació d'aquesta qualificació professional.

Tercer

Disposar que aquesta Resolució es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i que entri en vigor l'endemà de publicar-se.

 

Palma, 18 de febrer de 2020

El conseller

Martí X. March i Cerdà