Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 1983
Decret núm. 47/2020 de 17 de febrer, relatiu al nomenament dels membres de la Comissió Tècnica Assessora en matèria de Patrimoni Històric

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vist l'establert a l'article 2 del Reglament de funcionament de les comissions tècniques assessores en matèria d'Urbanisme i Ordenació del Territori i Patrimoni Històric del Consell Insular de Menorca, en relació amb la composició i procediment de nomenament dels seus membres;

Atès que el Ple, en sessió extraordinària de dia 22 de juliol de 2019, acordà que la Comissió Tècnica Assessora en matèria de Patrimoni Històric estaria integrada per un/a president/a, un/a vicepresident/a i dinou vocals;

Un cop consultats els alcaldes i les alcaldesses dels municipis de l'illa; els col·legis professionals següents: d'Arquitectes de les Illes Balears, d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Menorca i de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de les Illes Balears; i les diferents entitats, associacions o institucions vinculades amb la conservació, defensa i promoció del patrimoni històric;

Com a presidenta del Consell Insular de Menorca, en exercici de les competències atribuïdes per l'art 9 de la Llei 8/2000 de 27 d'octubre, de consells insulars;

RESOLC:

Primer. Designar i nomenar com a membres de la Comissió Tècnica Assessora de Patrimoni Històric del Consell Insular de Menorca les persones següents:

President:

Sr. Miquel Àngel Maria Ballester, Conseller executiu de Cultura, Educació, Joventut i Esports

Vicepresidenta:

Sra. Raquel Marquès Díez, Directora Insular de Cultura i Patrimoni

Vocals:

1.- Sr. Miquel Company Pons (titular) i Sra. Verónica Llufriu Vidal (suplent), en representació del Grup Socialista.

2.- Sr. Joan Lluís Torres Faner (titular) en representació del Grup Més per Menorca.

3.- Sra. Paula Ferrando Julia (titular) i Sr. Marc Serena Espeix (suplent) en representació del Grup PODEM.

4.- Sra. Carmen Reynés Calvache (titular) i Sr. Carlos Salgado Saborido (suplent), en representació del Grup Popular.

5.- Sr. Eugenio Ayuso Fernández (titular) i Sra. Isabel León Martínez (suplent), en representació del Grup Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía.

6.- Sra. Ester Cladera Preto, funcionària representant dels municipis de Menorca.

7.- Sr. Antoni Ferrer Rotger (titular) i Sra. Margarita Orfila Pons (suplent), en representació de l'Institut Menorquí d'Estudis.

8.- Sr. Joan Enric Vilardell Santacana (titular) i Sr. Enric Taltavull Femenias (suplent) en representació del Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears.

9.- Sra. Mercé Vidal Crespo (titular) i Sr. David Huguet Seguí (suplent), en representació del Col·legi Oficial d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Menorca.

10.- Sra. Montserrat Anglada Fontestad (titular) i Sra. Irene Riudavets González (suplent), en representació del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i en Ciències de les Illes Balears.

11.- Sra. Elisenda Boet Domènech (titular) i Sra. Laura Colom Seguí (suplent) funcionàries representants de la Direcció Insular d'Ordenació Territorial del CIM.

12.- Sr. Gabriel Julià Seguí (titular) i Sr. Francesc Ramón Farrés Díaz-Meco (suplent), en representació de l'Església catòlica.

13.- Sra. Carolina Desel González (titular), en representació del Museu de Menorca.

14- Sra. Mª José León Moll (titular) i Sr. José Marqués Coll (suplent), en representació del Museu Municipal de Ciutadella.

15.- Sra. Cristina Melià Petschen (titular), funcionària dels Serveis Generals del CIM.

16.- Sra Joana Gual Cerdó, funcionària cap del Servei de Patrimoni Històric del CIM, que exercirà les funcions de secretària.

17.- Sr. Elies Coll Moll, tècnic del Servei de Patrimoni Històric del CIM.

18.- Sra. Cristina Bravo Asensio (titular) i Sra. Irene Riudavets González (suplent), en representació de les distintes entitats, associacions o institucions vinculades amb la conservació, defensa i promoció del patrimoni natural o històric.

19.- Sr. Martí Carbonell Salom (titular) i Sra. Mª Paz Seguí Chinchilla (suplent), en representació de les distintes entitats, associacions o institucions vinculades amb la conservació, defensa i promoció del patrimoni natural o històric.

Segon. Que es notifiqui aquesta resolució a les persones interessades i se'n publiqui el seu contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), sense perjudici que aquesta resolució produeixi efectes des de la data de la seva signatura.

Tercer. Que se'n doni compte al Ple, en la primera sessió que tengui lloc.

     

Maó, 20 de febrer de 2020

Per delegació de la presidenta, La secretària,

Rosa Salord Olèo

(Decret 427/2019, d'11 de juliol)

(BOIB núm. 97 de 16-7-2019)