Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I RELACIONS EXTERIORS

Núm. 1974
Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors de 17 de febrer de 2020, de correcció de les errades advertides en la publicació de l’Extracte la Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors de 10 de febrer de 2020 per la qual s’aprova la convocatòria per a l’any 2020 d’ajuts als emprenedors i a la micro, petita i mitjana empresa amb activitat a les Illes Balears per cobrir els interessos i el cost de l’aval d’ISBA, SGR, d’operacions de finançament d’inversions productives i liquiditat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Antecedents

1. En el BOIB núm. 20, de 15 de febrer de 2020, es va publicar l'Extracte de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors de 10 de febrer de 2020 per la qual s'aprova la convocatòria per a l'any 2020 d'ajuts als emprenedors i a la micro, petita i mitjana empresa amb activitat a les Illes Balears per cobrir els interessos i el cost de l'aval d'ISBA, SGR, d'operacions de finançament d'inversions productives i liquiditat.  

2. S'ha advertit una errada en la publicació de la versió catalana. Concretament en el primer paràgraf, quant a l'any de la convocatòria.  

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que es poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que existents en els seus actes.

2. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

 Per tot això, dict la següent

 Resolució

1. Rectificar, en els termes que s'estableixen en aquesta Resolució, l'errada advertida al primer paràgraf de la versió catalana de l'Extracte de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors de 10 de febrer de 2020 per la qual s'aprova la convocatòria per a l'any 2020 d'ajuts als emprenedors i a la micro, petita i mitjana empresa amb activitat a les Illes Balears per cobrir els interessos i el cost de l'aval d'ISBA, SGR, d'operacions de finançament d'inversions productives i liquiditat.  

Versió catalana

On diu:

«De conformitat amb el que preveuen articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria per a l'any 2019 d'ajuts als emprenedors i a la micro, petita i mitjana empresa de les Illes Balears per cobrir els interessos i el cost de l'aval d'ISBA, SGR, d'operacions de finançament d'inversions productives i liquiditat, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

<http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index>:»

Ha de dir:

«De conformitat amb el que preveuen articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria per a l'any 2020 d'ajuts als emprenedors i a la micro, petita i mitjana empresa de les Illes Balears per cobrir els interessos i el cost de l'aval d'ISBA, SGR, d'operacions de finançament d'inversions productives i liquiditat, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

<http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index>:»

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 17 de febrer de 2020

La consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors,

 Rosario Sánchez Grau