Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA I SECTORS PRODUCTIUS

Núm. 1802
Direcció General de Política Industrial sobre la sol.licitud d’aprofitament i declaració d’aigua mineroindustrial de l’explotador

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El procediment per a la declaració de la condició mineral d'una aigua està descrit en els articles 24 i 25 de la Llei de mines (22/1973, de 21 de juliol) i en l'article 39 del Reglament general per al règim de la mineria (RD 2857/1978, de 25 d'agost).

Per tant, se sotmet a informació pública la sol·licitud de l'explotador amb NIF B57593014, de sol·licitud d'aprofitament i declaració de l'aigua mineroindustrial, al polígon 1, parcel·la 86 i part de la 72 (TM ses Salines).

La documentació es pot examinar a la Direcció General de Política Industrial (c. del Bastió d'en Sanoguera, 2, 07002 Palma) i també a la web de la Direcció General de Transparència i Bon Govern.

Se'n pot obtenir la informació pertinent en l'òrgan substantiu (Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius), com també formular davant aquest òrgan les al·legacions que es considerin pertinents dins el termini de quinze dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 10 de febrer de 2020

El director general de Política Industrial

Antonio Morro Gomila

Per delegació del conseller de Transició Energètica i Sectors Productius

(BOIB 94/2019)