Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 1791
Nomenament funcionari pràctiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

RESOLUCIÓ D'ALCALDIA

En relació al procés selectiu per cobrir 4 places de la categoria de Policia Local, pel sistema ordinari, expedient núm. 3044/2018.

Vista la proposta efectuada pel Tribunal Qualificador per al nomenament com a funcionaris en pràctiques dels aspirants que han superat dit procés, segons la clàusula Desena i Onzena de les Bases específiques que regeixen aquesta convocatòria.

Vist l'article 177 del Decret 40/2019, de 24 de maig, pel qual s’aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears i es modifica el Decret 55/2017, de 15 de desembre, del Fons de Seguretat Pública de les Illes Balears.

Vists els articles 24 i 25 de la Llei 11/2017, de 20 de desembre, de modificació de la Llei 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears.

I de conformitat amb l'establert en l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril Reguladora de les Bases del Règim Local,

RESOLC

PRIMER. Procedir a la crida del candidat que correspon per torn d'entre els integrants de la Borsa de Treball de l'Ajuntament constituïda amb data 27 de novembre de 2019, del grup professional C1, i autoritzar el seu nomenament com a funcionari interí per cobrir la vacant de policia local, que després de consultar l'ordre de prelació de la llesta resulta ser el següent aspirant:

Bartolomé Pou Sànchez, DNI 43182695B

SEGON. Els efectes d'aquesta designació com a funcionaris en pràctiques comptaran a partir de dia 7 de gener de 2020.

TERCER. Comunicar a la persona interessada que haurà de prendre possessió en el termini de tres dies hàbils a comptar des de l'endemà a aquell en què se li notifiqui el nomenament.

QUART. Donar compte del citat nomenament a l'EBAP i a l'ISPIB indicant que no està en possessió del diploma d'aptitud del curs de formació bàsica de la categoria de policia local expedit per l'EBAP.

 

Sóller, 3 de gener de 2020

El batle

Carlos Simarro Vicens