Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 1673
Decret de modificació de la borsa de treball d'economista

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de Batlia

1. En data 03/02/2020 la Tinença de Batlia de Serveis Generals i Infraestructures va aprovar les bases per a la confecció d'una borsa de treball, pel sistema de concurs, d'economista (BOIB núm. 16 de data 06/02/2020).

2. Detectat error material en la base 5.1, s'ha de corregir.

Valoració Jurídica

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques estableix que les Administracions Públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

És per això que aquesta Tinença de Batlia, en virtut de les facultats que li atorga l'article 21.1. de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, disposa la següent:

Resolució

1. Modificar la base 5.1 de la resolució de data 03/02/2020, per la qual la Tinença de Batlia de Serveis Generals i Infraestructures va aprovar les bases per a la confecció d'una borsa de treball, pel sistema de concurs, d'economista, en el següent sentit:

On diu:

5.1. EXERCICI ÚNIC

D'acord amb el que s'estableix en el punt 2.2 de l'Annex II del Reglament del procediment de selecció del personal funcionari interí al servei de l'Ajuntament de Calvià, amb caràcter previ a la valoració de mèrits, es procedirà a la realització d'una prova pràctica, durant un temps màxim de tres hores, que plantejarà la Comissió Tècnica de Valoració just abans del començament de l'exercici, el qual consistirà en redactar un estudi sobre la viabilitat econòmica financera d'una concessió d'un servei municipal.

La qualificació d'aquest exercici és de “apte/a” o “no apte/a”.

Ha de dir:

5.1. EXERCICI ÚNIC

D'acord amb el que s'estableix en el punt 2.2 de l'Annex II del Reglament del procediment de selecció del personal funcionari interí al servei de l'Ajuntament de Calvià, amb caràcter previ a la valoració de mèrits, es procedirà a la realització d'una prova pràctica, durant un temps màxim de tres hores, que plantejarà la Comissió Tècnica de Valoració just abans del començament de l'exercici, el qual versarà sobre temes relacionats amb la gestió econòmica i pressupostària d'una administració local.

La qualificació d'aquest exercici és de “apte/a” o “no apte/a” i es puntuarà d'1 a 10. Per a obtenir la qualificació de “apta” la persona aspirant ha d'obtenir almenys un 5.

2. Publicar aquesta resolució en el BOIB i en el web de la Corporació (www.calvia.com).

Calvià, 14 de febrer de 2020

El tinent de batle delegat de Serveis Generals i Infraestructures,

(Delegació per resolució de Batlia de data 17/06/2019)

Juan Recasens Oliver