Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE MOBILITAT I INFRAESTRUCTURES

Núm. 1672
Aprovació provisional de la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per serveis d’inspecció tècnica de vehicles que presta el Consell de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell de Mallorca, en sessió de data 13 de febrer de 2020, ha aprovat provisionalment la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per serveis d'inspecció tècnica de vehicles que presta el Consell de Mallorca.

El present acord es publica durant un termini de 30 dies hàbils, dins dels quals els interessats podran examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes. També  es publicarà en el tauler d'edictes de la Corporació, i en un dels diaris de major difusió de l'illa de Mallorca.

D'acord amb l'article 17.3 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, si durant el termini d'informació pública no es presenten reclamacions, l'acord s'entén definitivament aprovat i es publicarà el text íntegre de la modificaciói de l'Ordenança reguladora  de la taxa per serveis d'inspecció tècnica de vehicles que presta el Consell de Mallorca en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 14 de febrer de 2020

El conseller executiu de Mobilitat i Infraestructures

Ivan Sevillano Miguel