Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE BINISSALEM

Núm. 1612
Nomenament personal en pràctiques policia local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

DECRET DE BATLIA

Atès que per Decret de Batlia núm. 2019-0647 de data 26 d'agost de 2019, es va aprovar la constitució del procediment d'oposició, funcionari de carrera, dues places de policia local.

Vist l'acta del tribunal de data 6 de febrer de 2020 on es proposa la llista definitiva, pel present HE RESOLT:

PRIMER.- Aprovar la llista definitiva proposada pel tribunal qualificador essent els aprovats amb plaça, així com el seu nomenament com a personal en pràctiques a les següents persones:

NÚM.                   DNI

   1                  43.141.348 H

   2                  43.170.524 F

SEGON.- Publicar el present decret al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la Pàgina web de l'Ajuntament tal i com s'indica a les bases abans esmentades. Les persones aspirants proposades disposaran d'un termini de vint dies hàbils, des de la data de publicació de la present resolució per presentar els documents que acrediten que compleixen els requisits que exigeix la convocatòria.

S'adverteix que l'incompliment d'aquest termini o si de l'examen de la documentació se'n dedueix que les persones proposades no compleixen els requisits exigits en la convocatòria, suposarà la pèrdua del drets a ser nomenades funcionaris en pràctiques i quedaran sens efecte totes les actuacions anteriors relatives al seu nomenament, procedint en el seu cas a dictar nova resolució amb el nomenament dels següents aspirants que figuren a la llista proposada pel tribunal qualificador.

TERCER.- La present resolució que exhaureix la via administrativa, es pot recórrer en els termes que estableix l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques. Binissalem, a la data de la signatura electrònica

 

Binissalem, 10 de febrer de 2020

El secretari

Jaime Perelló Marcé