Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES I MODERNITZACIÓ

Núm. 1540
Resolució de la consellera d’Administracions Públiques i Modernització de 10 de febrer de 2020 per la qual s’aprova la composició de la Comissió d’Admissió de Clients del Parc Balear d’Innovació Tecnològica (ParcBit)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El Decret llei 2/2020, de 31 de gener, de mesures urgents per impulsar i estimular el Parc Balear d'Innovació Tecnològica (ParcBit), té per objecte establir mesures urgents per impulsar i estimular el Parc Balear d'Innovació Tecnològica (ParcBit), instrument de desenvolupament econòmic en el món de les noves tecnologies que té com a finalitat ser el nucli inicial de generació i difusió de la innovació, promoure la innovació tecnològica a les Illes Balears, afavorir la implantació de professionals qualificats i potenciar la creació i actuació d'empreses d'alt valor afegit.

2. L'article 3 del Decret llei esmentat, relatiu a la gestió del parc, disposa que els Estatuts del ParcBit han de regir els serveis i els elements d'ús comú del Parc, els mecanismes i el procediment d'accés i instal·lació de les empreses dins el Parc i el seu funcionament; que, amb la finalitat de verificar que els interessats a instal·lar-se en el Parc compleixen els requeriments prevists en l'article 2, relatiu a les activitats permeses, així com en els supòsits de modificació de l'activitat, quan ja hi estan instal·lats, aquests han de sotmetre obligatòriament el seu projecte d'instal·lació i ús o, si s'escau, la modificació, al control previ i a l'aprovació de la Comissió d'Admissió de Clients del ParcBit; i que la composició d'aquesta Comissió s'ha d'aprovar mitjançant una resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització, que s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la composició de la Comissió d'Admissió de Clients del ParcBit prevista en l'article 3 del Decret llei 2/2020, de 31 de gener, de mesures urgents per impulsar i estimular el Parc Balear d'Innovació Tecnològica (ParcBit), que és la següent:

— El gerent de la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia.

— El director general competent en matèria de modernització.

— El director general competent en matèria d'innovació.

— Un enginyer de la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia.

— Un membre del Departament Jurídic de la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia.

— Un responsable de la gestió immobiliària del ParcBit.

— Un representant de l'entitat Asociación Balear de Software, Internet y Nuevas Tecnologías (GSBIT).

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 10 de febrer de 2020

La consellera d'Administracions Públiques i Modernització Isabel Castro Fernández