Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 1427
Bases i convocatòria concurs camisetes Crestatx 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquelles colles que facin una camiseta per la Diada de  Crestatx 2020 i vulguin participar en el concurs, tendran  de termini, per a entregar-ne una als baixos de l'Ajuntament i fer-ne la inscripció, a partir de dia 18 de març fins dia 7 d'abril (ambdós inclosos) de 9 a 14 h. Els participants hauran d'emplenar el full d'inscripció amb totes les dades, abans de registrar-lo els hi assignaran un número de participant. Les colles han de tenir un mínim de 5 participants. El jurat estarà format per un representant de cadascuna de les colles que es presentin al concurs, i es reunirà el dia 8 d'abril a les 18 hores, al vestíbul de l'Ajuntament, per procedir a les votacions. Cada un dels representants haurà de puntuar les camisetes menys la seva. El resultat del Concurs de camisetes Crestatx 2020 es farà públic al Facebook de l'Ajuntament.

Fora del termini d'inscripció, es podrà participar però NO podran entrar dins el concurs.

Els premis del Concurs de Camisetes Crestatx 2020 seran:

1r.............................. 120 €

2n............................. 100 €

3r..............................   80 €

4t..............................   60 €

5è.............................   40 €

 

L'Ajuntament de sa Pobla es reserva el dret de fer ús de les imatges de les camisetes que es presentin al concurs per a la seva divulgació.

 INSCRIPCIÓ CAMISETES CRESTATX 2020

Escrigui AMB LLETRES MAJÚSCULES I CLARAMENT

​​​​​​​Dades de sol·licitant:

En/Na________________________________________________________________________________________

En representació de:_____________________________________________________________________________

Que viu a (carrer)_________________________________De( població)___________________

Amb codi postal: ___________________i amb  DNI__________________TELÈFON_________________________

I CORREU ELECTRÒNIC___________________________________________________________________________

Dades del grup:

Nom  del grup_______________________________________________________________________________

 

Signatura de l'interessat/ada

TERMINI DE LES INSCRIPCIONS: 18 de març a 7 d'abril de 2020 (ambdós inclosos)

DIRIGIT A :

Regidora Mª Magdalena de la Fuente

Informació - Catalina Ramis

Sa Pobla, a dia ____ de _______ de 2020

 

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l' informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de AJUNTAMENT DE SA POBLA amb CIF P0704400A i domicili social situat a PLAÇA CONSTITUCIO 1 07420, SA POBLA (ILLES BALEARS), amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud així com mantenir-los informats sobre els serveis municipals que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, l'AJUNTAMENT DE SA POBLA informa que les dades seran conservades durant l'estrictament necessari per complir amb la prestació del servei esmentat.

Amb la present clàusula queda informat que les seves dades seran comunicats en cas de ser necessari a: administracions públiques i a totes aquelles entitats amb les que sigui necessària la comunicació amb la finalitat de complir amb la prestació del servei anteriorment esmentat. AJUNTAMENT DE SA POBLA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que AJUNTAMENT DE SA POBLA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic rgpd@sapobla.cat. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

En darrer lloc, AJUNTAMENT DE SA POBLA informa que amb la signatura del present document atorga el consentiment explícit per al tractament de les dades esmentades anteriorment. 

​​​​​​​

Sa Pobla. 11 de febrer de 2020

El Batle

 Llorenç Gelabert Crespí.