Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 1355
Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 6 de febrer de 2020 per la qual es modifica la Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 14 de gener de 2020 per la qual es nomena el director de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En el BOIB núm. 8, de 18 de gener de 2020, es va publicar la Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 14 de gener de 2020 per la qual es va nomenar el senyor Jaime Font Mach director de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar de les Illes Balears, tot disposant, en el punt 2, que el nomenament tingués efectes a partir de la data de la signatura d'aquesta Resolució, és a dir, el 14 de gener de 2020.

2. L'anterior directora de l'esmentat Institut no s'incorporà al seu nou lloc de treball fins el 21 de gener de 2020 i per això esdevé necessari modificar la data d'efectes del nomenament del Sr. Font.

Fonaments de dret

El Decret 10/2008, de 25 de gener, pel qual es crea l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar de les Illes Balears estableix, en el seu article 6.1, que al capdavant de l'Institut hi ha d'haver un director o directora nomenat pel conseller o consellera competent en matèria d'educació.

Per tot l'anterior, dict la següent

Resolució

Primer

Modificar el punt 2 de la Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 14 de gener de 2020, que passa a tenir la redacció següent:

2. Disposar que el nomenament tengui efectes a partir del dia 21 de gener de 2020.

Segon

Notificar aquesta Resolució a la persona nomenada i ordenar que es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 6 de febrer de 2020

El conseller d'Educació, Universitat i Recerca

Martí X. March Cerdà