Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 1317
Aprovació definitiva de la modificació puntual número 3 de les Normes Subsidiàries de planejament del TM de Son Servera per a les modificacions i ajustaments tècnics a la normativa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès l'edicte publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 110, de dia 6 de setembre de 2018, en relació a l'acord adoptat pel Ple de l'Ajuntament de Son Servera, en sessió ordinària de dia 17 de maig de 2018, en el qual s'aprovà inicialment l'expedient de la modificació puntual número 3 de les NNSS de planejament del TM de Son Servera consistent en modificacions o ajustaments tècnics a la normativa.

De conformitat amb el previst als articles 22.2.c), 47.2.ll) i 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, i havent transcorregut el termini d'exposició al públic sense que s'hagin presentat cap al·legació ni reclamació a la modificació puntual número 3 de les NNSS de planejament del TM de Son Servera consistent en modificacions o ajustaments tècnics a la normativa, per la qual cosa queda aprovada definitivament, transcrivint-se l'acord de la modificació:

“Primer.- Aprovar amb caràcter definitiu la modificació puntual número 3 de les Normes Subsidiàries de planejament del TM de Son Servera per a les modificacions i ajustaments tècnics a la normativa. Tot això segons documentació redactada per part de l'arquitecte Josep Antoni Aguiló Oliver signada el dia 15 de novembre de 2019 així com la documentació ambiental redactada pel geògraf Antoni Pons Esteva i la geògrafa M. Magdalena Pons Esteva.

Segon.- Publicar la present resolució al Butlletí Oficials de les Illes Balears així com a l'adreça electrònica de l'Ajuntament de Son Servera, en aquest últim s'haurà de reflectir el contingut íntegre dels documents que integren l'expedient.

Tercer.- Donar compte de la present resolució a l'arxiu d'urbanisme de les Illes Balears així com al Consell Insular de Mallorca.”  

 

Son Servera, 7 de febrer de 2020

La batlessa

Natalia Troya Isern