Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE LLUBÍ

Núm. 1106
Ordenança Reguladora de la Taxa per a la utilització privativa o el aprofitament especial del domini públic local per a les Cerimònies de Matrimonis Civils

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple en sessió extraordinària de dia 9 de desembre de 2019, va acordar la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per a la utilització privativa o el aprofitament especial de domini públic per cerimònies de matrimonis civils. 

 Publicat anunci sobre dita modificació al BOIB núm. 169, de data 17 de desembre de 2019 i rectificació errada publicat al BOIB  núm 172, de data 24 de desembre, havent transcorregut 30 dies sense presentació de reclamacions ni al·legacions, la modificació de dita Ordenança és definitiva, quedant el text íntegre de la següent manera:

ORDENANÇA REGULADORA DE LA TAXA PER A LA UTILITZACIÓ PRIVATIVA O EL APROFITAMENT ESPECIAL DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL PER A LES CERIMÒNIES DE MATRIMONIS CIVILS 

Article 1: Concepte

De conformitat amb els articles 20 i 57 del Text Refós de Hisendes Locals, aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2004, aquest Ajuntament estableix la taxa per la utilització privativa o aprofitament especial del domini públic local, consistent en la utilització de dependències municipals per a les cerimònies de matrimonis civils.

Article 2: Subjecte passiu

Son subjectes passius d'aquesta taxa, totes les persones físiques que utilitzin les dependències municipals de Llubí per a la celebració de matrimonis civils.

Article 3: Fet imposable

La utilització privativa o aprofitament especial del domini públic local, consistent en la utilització de dependències municipals per a les cerimònies de matrimonis civils.

Article 4: Quota tributària

S'aplicaran les següents tarifes

En horari regular de l'Ajuntament..........................................100 euros

Fora de l'horari regular...........................................................150 euros

Quan la utilització privativa o l'aprofitament especial conllevi la destrucció del domini públic local, el beneficiari, sense perjudici de la taxa, està obligat al pagament del reintegro del cost total dels respectius danys, així com la reconstrucció o reparació i el dipòsit previ del seu import.

Si els danys fossin irreparables, l'Ajuntament estarà obligat a ser indemnitzat per quantia igual al valor dels bens destruïts o l'import del deteriori dels danyats.

Article 5: Meritació

Es merita la taxa i neix l'obligació de contribuir i del pagament al moment de l'acord de la data de celebració.

Article 6: Bonificacions

Es podrà bonificar fins al 100% a veïnats i residents en Llubí que estiguin al corrent del pagament del seus impostos.

Article 7: Liquidació i ingrés

L'Ajuntament practicarà la liquidació que procedeix, que s'ingressarà en metàl·lic o mitjançant transferència bancària.

Disposició Final

La present Ordenança fiscal entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al BOIB, que perdurarà fins a la seva derogació o modificació expressa.

El que es fa públic per a general coneixement.

 

Llubí, 3 de febrer 2020

La batlessa

Magdalena Perelló Frontera.