Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 1087
Exposició pública de l'acord d'adquisició de les infraestructures de subministrament d'aigua potable per a la seva incorporació al servei municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El ple de la Corporació, en sessió ordinària de data 30 de gener de 2020, va aprovar, dins de l´expedient d´ampliació de la municipalització, l´oferta presentada per Antonio Torres Juan, de venda de les infraestructures de subministrament d´aigua potable per la seva incorporació al servei municipal de subministrament d´aigua del T.M. de Santa Eulària des Riu.

Segon  l'establert a l'art. 70.2 de la Llei Reguladora de Bases de Règim Local, s'obre un període d'informació pública per termini de 30 dies naturals, comptats a partir de la publicació del present anunci en el BOIB i en el tauló d'anuncis de la Corporació, a fi de que les persones o entitats interessades pugen personar-se en les dependències municipals i presentar les al·legacions que estimin oportunes. 

En el supòsit de no presentar-se cap reclamació, s'entendrà definitivament aprovat l'acord adoptat.

Així mateix, s'informa que durant el termini d'exposició pública l'expedient podrà consultar-se en la Casa Consistorial en Plaça Espanya nº 1, Santa Eulària des Riu, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores.

 

Santa Eulària des Riu, 31 de gener de 2020

L'Alcaldessa Mª del Carmen Ferrer Torres