Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

ENTITAT LOCAL MENOR DE PALMANYOLA

Núm. 1028
Elevació automàtica a definitiu de l'acord inicial d'aprovació de l'ordenança municipal reguladora de la cessió d’ús de locals de l’ELM Palmanyola a favor d’associacions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de la Junta Veïnal en sessió extraordinària celebrada el dia 8 de novembre de 2019, es va aprovar inicialment l'ordenança municipal reguladora de la "Cessió d'ús de locals de l'ELM Palmanyola a favor d'associacions", en l'àmbit de les competències que corresponen a l'Entitat Local Menor de Palmanyola, i no havent-se presentat cap al·legació a la mateixa, s'eleva a definitiu l'acord, de manera que es publica a l'efecte de l'article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de règim local i l'article 103 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

Contra el present Acord, es podrà interposar recurs contenciós-administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa de Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci, de conformitat amb el article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa.

ORDENANÇA REGULADORA DE LA CESSIÓ D'ÚS DE LOCALS DE L'ELM PALMANYOLA A FAVOR D'ASSOCIACIONS

L'element associatiu es configura en l'actualitat com a clau en el procés de construcció d'una societat més participativa i més democràtica i com a factor essencial per al progrés social. Per tant, resulta necessària la participació dels ciutadans, a través de les entitats ciutadanes i associacions que componen el teixit associatiu de Palmanyola per a preservar i enriquir la riquesa social i cultural de la comunitat, al mateix temps que tractar de les qüestions que afectin els diferents sectors socials als quals representin. És en aquest marc on l'Entitat Local Menor de Palmanyola desplega la seva acció de foment del teixit associatiu, intentant solucionar les necessitats de les associacions a través de l'autorització legal oportuna.

Es pretén doncs promocionar la realització d'activitats autogestionades d'interès social amb la cessió, voluntària i gratuïta, de l'ús de locals i equipaments que siguin de titularitat municipal o, en aquells de titularitat no municipal, sobre els quals l'Entitat Local Menor de Palmanyola ostenta algun dret.

La present Normativa té com a finalitat regular i facilitar a les entitats socials sense ànim de lucre de Palmanyola una seu social o un espai, on puguin desenvolupar les seves activitats i aconseguir els objectius expressats en els seus estatuts, al mateix temps que aquest espai suposi un punt de trobada per als seus membres i de referència per al veïnatge de Palmanyola en general.

Tractant-se de béns de titularitat municipal o sobre els quals l'Entitat Local Menor de Palmanyola ostenta algun dret, susceptibles de ser utilitzats per una pluralitat d'associacions de la localitat, correspon a aquest la competència exclusiva de decidir qui podran ser beneficiaris de les cessions, atenent criteris objectius i de disponibilitat d'espai.

Corresponen a l'Entitat Local Menor de Palmanyola les facultats de tutela als efectes de la qual s'han d'establir les mesures i normes bàsiques d'organització, sense detriment de l'autonomia que les entitats que els ocupin en aquest moment puguin tenir.

 

TÍTOL I OBJECTE DE L'ORDENANÇA

Article 1. Objecte.

1. Aquesta ordenança té per objecte la fixació dels criteris i del procediment general a seguir en la cessió d'ús de locals municipals a les associacions que ho sol·licitin.

Es tracta de la cessió d'ús d'un local realitzada amb la durada que l'acord estableixi, amb caràcter gratuït i a títol de precari, sense que en cap moment pugui considerar-se que la mateixa constitueixi dret econòmic o arrendatari a favor de qualsevol de les parts.

2. Les cessions d'ús proporcionaran a les entitats socials un espai on desenvolupar les seves activitats i la finalitat de les quals serà d'utilitat pública o d'interès social que redundin en benefici dels nostres veïns.

3. Queden excloses d'aquesta ordenança les cessions temporals destinades a satisfer necessitats puntuals o transitòries, les quals estaran regulades per l'autorització municipal oportuna, o aquells immobles o equipaments que disposin d'una altra normativa específica.

Article 2. Espais que se cedeixen.

L'Entitat Local Menor de Palmanyola acordarà, la cessió en precari, a les associacions de la localitat que ho requereixin i dins de les seves possibilitats, dels següents tipus de locals:

  1. Béns patrimonials de titularitat municipal susceptibles de cessió d'ús en tot o en part.

  2. Béns de titularitat no municipal, però sobre els quals l'Entitat Local Menor de Palmanyola ostenti algun dret que, de conformitat amb la legislació vigent, li permeti transferir la seva utilització a les referides entitats.

Article 3. Entitats que poden acollir-se a aquesta Ordenança.

1.  Les associacions constituïdes legalment a l'empara de la Llei orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del dret d'associació podran sol·licitar la utilització d'un local municipal per a la realització d'activitats pròpies del seu objecte social; serà condició indispensable que l'associació interessada no tingui ànim de lucre i que estigui inscrita en el corresponent Registre de la Comunitat Autònoma dels Illes Balears i, si escau, en el Registre Municipal d'Associacions de l'Entitat Local Menor de Palmanyola i les finalitats de la qual tinguin per objecte el bé comú dels veïns a través de les seves diverses manifestacions.

2.  Es considera que associació no té ànim de lucre quan així figura en els seus estatuts i no desenvolupa cap activitat econòmica o, de desenvolupar-la, el fruit d'aquesta activitat es destina única i exclusivament al compliment de les finalitats d'interès general establertes en els seus estatuts, sense repartició de beneficis, directes o indirectes entre els seus associats o tercers.

3. En tot cas, l'Entitat Local Menor de Palmanyola garantirà la prioritat de cessió a les entitats la fi de les quals sigui afavorir la igualtat d'oportunitats que afavoreixin la participació igualitària entre dones i homes, no discriminació, accessibilitat universal de les persones amb discapacitat o altres projectes d'intervenció social.

4.  Entre els criteris d'adjudicació, a més de la finalitat d'ús de l'espai, es tindran en compte també la utilització que es farà de l'espai (diària, setmanal, quinzenal ...), el nombre de beneficiaris potencials del servei, anys d'implantació en la localitat i participació activa en el territori de l'Entitat Local de Palmanyola, i uns altres que a criteri tècnic es vegin necessaris.

Article 4. Sol·licituds.

Les associacions sol·licitaran a l'Entitat Local Menor de Palmanyola per escrit, la cessió d'un local, adjuntant un projecte anual d'activitats i serveis, així com els horaris previsibles, que es desenvoluparan en l'espai a cedir.

L'Alcaldia de l'Entitat Local Menor de Palmanyola estudiarà cada sol·licitud i, en funció de la disponibilitat d'equipaments, realitzarà un informe sobre aquest tema emetent una proposta, en la qual s'inclouran les condicions d'ús, i que haurà d'aprovar-se per la Junta Veïnal.

Article 5. Cessió.

1.  Estudiada la sol·licitud, es proposarà a la Junta Veïnal l'adopció d'un acord pel qual se li permeti a l'entitat social interessada accedir a l'ús dels immobles o equipaments objecte d'aquesta ordenança, en funció de la naturalesa del bé, de conformitat amb l'article 3 d'aquesta ordenança.

2. L'acord de cessió d'ús haurà d'expressar la finalitat concreta de la destinació dels béns i contindrà els condicionaments, limitacions i garanties que s'estimin oportuns l'incompliment dels quals donarà lloc a la reversió de l'ús. Com a norma general la cessió d'ús tindrà un caràcter anual amb prorrogues fins a un màxim de 4 anys. Una vegada sobrepassat aquest període podrà tornar-se a concedir la cessió d'ús si no han variat les condicions per les quals el col·lectiu va accedir a aquest, però es revisaran les condicions de cessió.

3. L'acord incorporarà un inventari dels béns mobles, en cas que fossin també objecte de cessió d'ús.

4. L'acord de cessió d'ús pot també referir-se a altres extrems que afectin la col·laboració entre l'Entitat Local Menor de Palmanyola i l'entitat beneficiària.

5. L'Entitat Local Menor de Palmanyola no dirigeix ni presta conformitat a les activitats a realitzar en els locals cedits. Les associacions no tenen cap relació de dependència amb l'Entitat Local Menor de Palmanyola que no es fa responsable ni directa ni subsidiàriament dels danys materials, personals o morals que puguin produir-se dins del local.

 

​​​​​​​Article 6. Obligacions.

1. L'associació beneficiària d'una cessió d'ús està obligada a complir les disposicions i normes d'aquesta Ordenança, així com les que figurin en l'acord de la Junta Veïnal, a més de totes aquelles establertes legalment per la normativa vigent.

2. Immediatament a l'adopció de l'acord de cessió, l'entitat beneficiària disposarà d'un mes per a confirmar el projecte d'activitats i serveis per a l'any en què la Junta Veïnal va prendre l'acord. Amb l'inici de cada any natural, l'associació adjudicatària lliurarà a l'Entitat Local Menor de Palmanyola un nou projecte.

 

TÍTOL ll DE LES NORMES GENERALS De les normes generals d'ús de locals

Article 7. Usos.

1. Els espais cedits per a ús exclusiu podran ser utilitzats per l'entitat beneficiària per a aquelles funcions o activitats que li siguin pròpies, atenent els seus objectius estatutaris. L'acord de cessió o l'autorització d'ús podrà regular més àmpliament aquesta matèria en aquells punts que s'estimi oportuns.

2. Un local pot ser cedit a una sola entitat individualment o a diverses, de manera que puguin usar-ho de forma compartida.

3. Qualsevol altra utilització diferent a les anteriors haurà de ser autoritzada per l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

Article 8. Manteniment.

1. Les associacions estaran obligades a la conservació diligent dels espais d'ús exclusiu i d'ús comú i en general de tot l'immoble, com també del mobiliari, en el cas que hi hagués, responent dels danys que puguin ocasionar els seus membres i usuaris, bé per acció o per omissió, efectuant de manera immediata i al seu càrrec, prèvia autorització l'Entitat Local Menor de Palmanyola, les reparacions necessàries. Aquest apartat no s'aplicarà en el cas que les deterioracions sobrevinguin al local pel sol efecte de l'ús i sense culpa de l'entitat beneficiària o per l'esdeveniment d'un cas fortuït.

2. Correspondrà a l'entitat beneficiària el manteniment i les reparacions dels béns mobles inclosos en la cessió. Vetllaran per la neteja i l'ordre. Després de cada període diari d'ús procediran a la seva neteja i ordenació del mobiliari i elements interiors.

3. En els locals cedits per a ús individualitzat per una sola associació, aquesta haurà de fer-se càrrec de l'abonament de la neteja necessària. El telèfon o connexió a internet, la seva alta i abonament serà a càrrec de l'Associació corresponent així com de la tramitació dels permisos necessaris.

4.  En els locals d'ús compartit, la neteja en aquests locals compartits serà a càrrec de les associacions vetllant l'ordre i neteja amb la finalitat que puguin ser utilitzats per altres associacions.

5. Concedit l'ús es facilitarà als interessats la clau corresponent per a l'obertura i tancament del local, els qui seran responsables de la seva custòdia i adequat ús. S'abstindrà de realitzar reproduccions d'aquesta, tret que l'Alcalde Pedani així ho autoritzi expressament. En cas de còpies totes seran retornades a l'Entitat Local Menor de Palmanyola al final del període d'ús dels edificis i locals.

6.  L'associació vindrà obligada a cessar temporalment en la seva activitat en el local quan fos requerida per l'Entitat Local Menor de Palmanyola, en aquells supòsits que es consideri necessari per a la celebració d'actes municipals, o aquells que li vengen impostos i siguin d'inexcusable compliment. En aquest cas, l'associació haurà de deixar el local perfectament ordenat i sense elements que dificultin la realització de l'activitat municipal, dins del termini que s'indiqui en la comunicació que a aquest efecte es remetrà des de l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

Article 9. Horaris.

1. Ús individualitzat.

Les associacions beneficiàries d'un local d'ús individualitzat podran fixar lliurement l'horari d'obertura i tancament, sempre que sigui compatible amb la normativa vigent i es garanteixi l'obertura del centre vint hores a la setmana, repartides en, almenys, cinc dies.

No obstant això, referent a això últim, en l'acord de cessió adoptat per Junta Veïnal, podrà delimitar-se un altre horari d'obertura diferent en atenció a les activitats que justifiquen la cessió a l'associació o col·lectiu.

2. Ús compartit.

  1. Quan l'espai d'ús cedit sigui compartit per diverses associacions els respectius acords de cessió contemplaran els dies i horari en què podrà ser utilitzat per cada associació.

  2. Quan es tracti de centres oberts al públic en general, l'Entitat Local Menor de Palmanyola fixarà lliurement l'horari d'obertura al públic.

  3. Quan l'horari d'utilització assignat a cada entitat no coincidís amb el d'obertura al públic, aquestes podran fer ús de l'espai cedit, però hauran de tancar l'accés al centre a l'arribada i a la sortida d'aquest.

  4. Per a distribuir els dies i horaris en els quals es podran utilitzar els equipaments serà necessari la consulta prèvia de totes les associacions afectades.

3. No obstant això, l'horari de tancament no podrà excedir de les 24 h, excepte en activitats puntuals.

Article 10. Espais comuns.

En aquells locals compartits per diverses entitats, correspon a l'Entitat Local Menor de Palmanyola establir quins són els espais d'ús comú de cada centre i la finalitat i l'ús que es pot fer d'aquests. Per exemple: Tauler d'anuncis, sales o similars.

Article 11. Activitats no permeses.

A l'interior del local cedit i dins del respecte a l'autonomia de l'Associació, no es podran realitzar activitats que contravinguin els principis d'igualtat de les persones, per la qual cosa es prohibeix la realització de qualsevol acte de caràcter violent o que atempti contra la dignitat personal o discrimini a individus o grups per raó de raça, sexe, religió, opinió, orientació sexual o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

Queda prohibida la utilització dels espais cedits mitjançant aquests acords de cessió per a la realització d'activitats econòmiques que no es contemplin en els estatuts de l'associació, especialment aquelles considerades com a molestes, insalubres, nocives o perilloses.

No es podran emmagatzemar papers, cartons ni material inflamable que pugui posar en perill la seguretat dels usuaris.

Article 12. Obres.

1. Les entitats beneficiàries no podran realitzar en l'espai cedit per al seu ús exclusiu, ni en els béns mobles ni en general en tot l'immoble, cap mena d'obra o actuació sense l'expressa autorització prèvia de l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

2. Les obres o actuacions quedaran en benefici del bé immoble, sense dret a percebre cap mena d'indemnització o compensació econòmica per la seva realització.

3. En cas de contravenir el que es disposa en l'apartat 1 d'aquest article, l'Entitat Local Menor de Palmanyola podrà revocar l'acord de cessió d'ús del local a aquesta associació o també podrà ordenar que es restitueixi el bé al seu estat original, sense dret a indemnització o compensació econòmica. En cas de no fer-ho, l'Entitat Local Menor de Palmanyola podrà executar subsidiàriament les obres de restitució, estant obligada l'entitat a pagar el cost. Si la restitució fos impossible sense el menyscapte del bé, el causant estarà obligat a indemnitzar pels perjudicis ocasionats.

Article 13. Responsabilitat Civil i Fiança.

1. Cada entitat serà responsable directa dels danys i perjudicis ocasionats a tercers en els espais cedits causats pels seus membres i usuaris, bé per acció o per omissió, dol o negligència, tenint la condició de tercer l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

2. Cada associació contractarà una pòlissa d'assegurança per a tot el temps que duri la cessió, que cobreixi tant els béns que dipositi en els locals front els riscos de robatoris, incendis, etc., com la responsabilitat civil per danys i perjudicis que els usuaris puguin causar a tercers.

La cobertura a garantir per cadascun dels locals cedits serà mínima de 300.000 euros per sinistre. Aquesta quantia podrà graduar-se en el propi acord de cessió.

3. L'Associació beneficiària haurà d'acreditar degudament el pagament de la pòlissa d'assegurança, els rebuts de la qual podran ser requerits en qualsevol moment pel personal de l'Entitat Local Menor de Palmanyola

4. L'Entitat Local Menor de Palmanyola podrà exigir una fiança en qualsevol de les formes legalment permeses.

La fiança respondrà del compliment de les obligacions del bon ús i restitució dels edificis, locals i instal·lacions municipals a la situació anterior al moment de la cessió.

Així mateix, garantirà la indemnització de danys i perjudicis quan hagin de respondre els usuaris dels quals efectivament es produeixin en els edificis, locals i instal·lacions cedits.

També respondran del pagament de les sancions que puguin imposar-se en virtut de l'aplicació de la present Ordenança. La quantia de l'import de la fiança serà determinada per l'Alcalde Pedani sobre la base de la normativa aplicable en el seu cas.

 

TÍTOL III DEURES DE LES ASSOCIACIONS I ENTITATS. CONTROL DE COMPLIMENT

Article 14. Deures de les associacions i entitats.

Totes les entitats ciutadanes i associacions compliran les normes generals contingudes en aquesta Ordenança, i en concret:

  1. A respectar els horaris d'utilització establerts en l'acord de cessió o aquells altres que li autoritzi l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

  2. A destinar l'espai cedit a les finalitats pròpies de l'entitat, realitzant el seu programa d'activitats, com també al que estableix l'acord de cessió o pugui autoritzar l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

  3. A no realitzar en el centre cap tipus de publicitat mercantil de tercers, excepte amb autorització municipal. Entenent per publicitat tota forma de comunicació que tingui per objecte afavorir o promoure, de manera directa o indirecta, la compra/venda o contractació de serveis i/o béns mobles o immobles.

  4. A respectar els espais assignats i a altres entitats o associacions que comparteixin el centre sense interferir en el normal desenvolupament de les seves activitats.

  5. A respectar la finalitat i destinació dels espais d'ús comú.

  6. A no causar molèsties al veïnat ni pertorbar la tranquil·litat de la zona durant els horaris d'utilització, adoptant les mesures oportunes establertes en la normativa vigent.

  7. A conservar els espais assignats per al seu ús en òptimes condicions de salubritat i higiene.

  8. A custodiar les claus del centre i a tancar-lo quan sigui l'última entitat a usar-lo, tret que l'acord de cessió disposi una altra cosa. Al mateix temps vetllaran pel bon ús dels espais cedits, exercint la vigilància i el control dels usuaris.

  9. A no cedir a tercers, ni total ni parcialment, sigui o no membre de l'associació, l'ús de l'espai que li ha estat assignat.

  10. Quan es tracti de centres oberts al públic, a no impedir l'entrada, dins de l'horari de funcionament, a cap persona per raó de raça, sexe, religió, opinió, orientació sexual o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

  11. A comunicar a l'Entitat Local Menor de Palmanyola, qualsevol anomalia, incidència o problema que pugui sorgir, i amb caràcter immediat en el supòsit d'urgència.

Article 15. Règim de control del compliment dels deures.

Es consideren infraccions de les entitats usuàries dels locals les següents:

a) Ocupar edificis i locals municipals sense permís de l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

b) No mantenir diàriament netejo el local o dependència ocupats amb autorització en la forma establerta en la present Ordenança.

c) Causar danys en els locals, instal·lacions, equips i altres béns mobles que es trobin en els locals utilitzats.

d) Realitzar reproduccions de claus d'accés als edificis o locals utilitzats sense autorització de l'Alcalde Pedani.

e) No restituir les claus d'accés a edificis i locals objecte d'utilització de manera immediata al seu desallotjament definitiu.

f) Qualsevol altra infracció contrària a la present ordenança.

Article 16. Infraccions

Les infraccions podran ser lleus, greus o molt greus.

Seran infraccions lleus, les establertes en les lletres b, e i f de l'article anterior.

Seran infraccions greus, les establertes en les lletres c i d de l'article anterior.

Seran infraccions molt greus l'establerta en la lletra a de l'article anterior.

Article 17. Sancions

Les infraccions seran sancionades de la següent forma:

a) Les lleus, amb multes de 100 a 500 euros.

b) Les greus, amb multes de 501 a 1000 euros.

c) Les molt greus, amb multa de 1001 a 5.000 euros.

L'òrgan competent per a imposar aquestes sancions serà l'Alcalde Pedani. Aquestes sancions seran independents de la indemnització de danys i perjudicis que procedeixi.

Les responsabilitats i sancions esmentades anteriorment, a falta de pagament voluntari, se substanciaran i executaran executant la fiança corresponent i en el seu cas per la via de constrenyiment.

 

TÍTOL IV FACULTATS I OBLIGACIONS DE L'ENTITAT LOCAL MENOR DE PALMANYOLA

Article 18. Facultat inspectora.

El termini d'autorització per a activitats puntuals no superarà el període d'una setmana.

La responsabilitat sobre l'ús i conservació del local mentre duri la utilització temporal serà dels qui puntualment comptin amb aquesta autorització.

Article 19. Obligacions de l'Entitat Local Menor de Palmanyola

L'Entitat Local Menor de Palmanyola té les següents obligacions:

a) Les que es derivin d'aquesta Ordenança i de la legalitat vigent.

b) Conservar en òptimes condicions de salubritat i higiene els espais d'ús comú de cada centre.

c) Les reparacions i reposicions destinades al manteniment estructural de l'edifici corresponen a l'Entitat Local Menor de Palmanyola, entenent-se per tal el que afecta l'estructura de l'edifici, les seves façanes i cobertes i les escomeses exteriors de serveis; sempre que siguin causa de l'ús normal i ordinari del centre.

TÍTOL V. CAUSES D'EXTINCIÓ DE LA CESSIÓ D'ÚS

Article 20. Els locals objecte d'aquesta Ordenança se cediran per part de l'Entitat Local Menor de Palmanyola mitjançant règim de cessió en precari. El règim de cessió en precari s'extingirà per decisió motivada de la Junta Veïnal, el qual reclamarà amb dos mesos d'antelació a l'entitat beneficiària mitjançant el corresponent requeriment.

 L'acord de cessió pot extingir-se:

a) Per finalització del seu terme inicial o les seves pròrrogues.

b) Per mutu acord entre les parts.

c) Per renúncia de l'entitat o per falta d'utilització efectiva dels espais cedits.

d) Per la realització permanent o exclusiva d'activitats, serveis o uns altres no contemplats en l'acord de cessió o que contravinguin la present Ordenança, especialment activitats econòmiques amb lucre per a particulars.

e) Per dissolució de l'entitat.

f) Per necessitat prou motivada d'ús del local per a la prestació d'altres Serveis públics que el requereixin.

g) En tot cas, per reiteració d'una molt greu, de més de dos greus i sis lleus de qualsevol de les infraccions establertes en l'article 16 de la present ordenança.

Article 21. L'extinció de la cessió d'ús per qualsevol de les causes citades no donarà dret a l'entitat o associacions afectades a cap mena d'indemnització o compensació econòmica.

Article 22. Una vegada resolt o extingit l'acord de cessió d'ús, l'associació haurà de reintegrar a l'Entitat Local Menor de Palmanyola l'ús de l'espai i béns cedits en el terme màxim de 15 dies naturals. En cas contrari serà responsable dels danys i perjudicis que pugui ocasionar la demora.

 

​​​​​​​DISPOSICIÓ TRANSITÒRIA ÚNICA

Les entitats que prèvia a l'aprovació d'aquesta Ordenança vinguessin utilitzant locals, edificis, o instal·lacions municipals que no sigui degut a necessitats puntuals o transitòries, o que no comptin amb autorització expressa degudament expedida per a tal fi, hauran de presentar sol·licitud de cessió d'ús del local que estiguin utilitzant, en el termini de 2 mesos, a comptar des de l'entrada en vigor de la present ordenança; seguint-se després el procediment establert.

DISPOSICIÓ FINAL

PRIMERA. Aquesta ordenança entrarà en vigor una vegada sigui publicada íntegrament en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i hagi transcorregut el termini previst a la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.

SEGONA. La modificació o derogació d'aquesta Ordenança exigirà el mateix procediment que la seva aprovació.

 

Palmanyola, 31 de gener de 2020

El batle pedani Arnaldo Francisco Llinàs Quintana