Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 952
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 de gener de 2020 per la qual s’aproven les llistes definitives de persones candidates i de persones excloses del concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques vacants de la categoria de tècnic/tècnica especialista de laboratori

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets i fonaments de dret

  1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d'1 d'agost de 2018 (BOIB núm. 96, de 4 d'agost) es va convocar un concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques vacants de diverses categories de personal estatutari dependents del Servei de Salut, entre les quals està la de tècnic/tècnica especialista de laboratori.

  2. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 14 de novembre de 2019 (BOIB núm. 158, de 21 de novembre) es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del concurs de trasllats d'aquesta categoria.

  3. Ha vençut el termini per presentar reclamacions o per esmenar els defectes detectats en les sol·licituds. De conformitat amb la base 5.3 de la convocatòria, una vegada finalitzat aquest termini el director general del Servei de Salut ha de dictar una resolució per aprovar les llistes definitives de persones candidates i de persones excloses.

Per tot això dict la següent

Resolució

  1. Aprovar les llistes definitives de persones candidates i de persones excloses del concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques vacants de la categoria de tècnic/tècnica especialista de laboratori convocat per mitjà de la Resolució a què es refereix el punt 1 de l'apartat «Fets i fonaments de dret».

  2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el web del Servei de Salut (www.ibsalut.es) i en el tauler d'anuncis dels Serveis Centrals del Servei de Salut.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant qualsevol dels jutjats contenciosos administratius de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

​​​​​​​Palma, 28 de gener de 2020

El director general del Servei de Salut

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació de la consellera de Salut (BOIB núm. 10, de 21/01/2016)

 

 

Llistes definitives de persones candidates i de persones excloses

 

Categoria 098 tècnic/tècnica especialista de laboratori

 

ANNEX I

Llista de persones candidates.

No n'hi ha.