Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 814
Decret de convocatòria per al proveïment del lloc de treball de personal funcionari de cap de Servei de la Secretaria Tècnica del Departament de Medi Ambient (Sostenibilitat i Medi Ambient segons decret de Presidència publicat al BOIB núm. 96 de dia 13 de juliol de 2019) del Consell Insular de Mallorca, mitjançant el sistema de lliure designació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Presidenta del Consell Insular de Mallorca, en data 14 de gener de 2020, ha dictat el següent Decret:

“Atès allò que en relació amb el proveïment de llocs de treball del personal funcionari que no tingui habilitació de caràcter nacional es preveu en els articles 101 i 102 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i en els articles 75 i següents de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

Atesa, d'altra banda, la regulació de la lliure designació, com a procediment excepcional de proveïment de llocs de treball, continguda en el capítol III del Decret 33/1994, de 28 de març, pel qual s'aprova el Reglament de proveïment de llocs de treball i promoció professional del personal funcionari al servei de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, d'aplicació en aquest àmbit en virtut del que disposa l'article 190 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

Atesa la vigent Relació de Llocs de Treball del Consell Insular de Mallorca i la necessitat de procedir al proveïment del lloc de treball de personal funcionari que no tingui habilitació de caràcter nacional, vacant i dotat pressupostàriament, mitjançant el procediment de lliure designació.

Que el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, en sessió de data 8 de gener de 2020, va aprovar les bases per al proveïment del lloc de treball de cap de Servei de la Secretaria Tècnica del Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell Insular de Mallorca, pel sistema de lliure designació, reservats a personal funcionari, en ús de l'atribució de l'article 36.12 del Reglament Orgànic del Consell Insular de Mallorca (BOIB núm. 89 de 19.07.2018).

Atès que correspon a la Presidència de la Corporació, a proposta del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública efectuar la corresponent convocatòria, d'acord amb allò que preveu l'article 9.2.w, de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars, en relació amb l'article 102.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i l'article 5.j.3 del Decret d'organització del Consell de Mallorca de 9 de desembre de 2019 (BOIB núm. 167 de 12 de desembre de 2019).

Per tot l'exposat, d'acord amb la proposta del conseller executiu d'Hisenda  i Funció Pública, dict el següent

DECRET

1r.- Convocar el proveïment del lloc de treball de cap de Servei de la Secretaria tècnica del Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient, codi de la RLLT 01164 del Consell Insular de Mallorca corresponent a personal funcionari que no tingui habilitació de caràcter nacional, vacant i dotat pressupostàriament, pel procediment de lliure designació, d'acord amb les bases aprovades pel Consell Executiu en sessió de dia 8 de gener de 2020.

2n.- El present decret es publicarà en els Butlletins Oficials corresponents.

Contra aquest decret, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que consideri oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.”

Palma, 22 de gener de 2020

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública,

(Decret de 9 de desembre de 2019, BOIB núm. 167, de 12 de desembre de 2019)

Josep Lluís Colom Martínez